Amalfi turları ile Floransa turlarını şimdi inceleyin!

Amalfi turları ile Floransa turlarını şimdi inceleyin!

Güney İtalya’da bakmaya doyamayacağınız manzaraların sahibi olan Amalfi kıyıları, aslında bir gelenin bir kez daha gelmek isteyeceği harika bir yerdir. Yaz tatili için özellikle tercih edilen ve Akdeniz’in en farklı güzelliğini görmenizi sağlayacak olan Amalfi turları ile siz de kendiniz için güzel bir seçim yapmış olabilirsiniz.

Piazza Duomo, St. Andrew Katedrali, Chiostro del Paradiso, Maestra dei Villaggi Yolu, Hotel Cappuccini Amalfi, Paper Museum ve Valley of the Mills, Çikolata Pastanesi, Flavio Gioia Heykeli ve Çeşmesi, Piazza Flavio Giola kesinlikle görülmesi gereken ilk yerlerdir.  Amalfi Turları hakkında merak ettiğiniz her detay için seçimlerinizi ne kadar erken yaparsanız o kadar araştırmaya zamanınız kalır. Bu da sizin için en keyifli zamanları işaret eder.

Unesco Dünya Mirası Listesinde bulunan Amalfi kıyılarının keyfini çıkarmak için en doğru zaman ise kesinlikle sonbahar ya da ilkbahar aylarında gitmelisiniz. Klasik Akdeniz ikliminin görüldüğü Amalfi’de en keyifli tur hizmetlerini alabilmeniz için incelemeniz gerekmektedir.

Floransa Turları ile farklı bir rüya yaşayın

Floransa turları ile eğlenceli ve keyifli bir tu ipr seçeneği yakalamış olacaksınız. En güzel fırsatları yakalamak isterseniz kesinlikle erkenden tur fırsatlarını incelemelisiniz. Ne kadar erken karar verirseniz o kadar uygun fiyata satın alabilirsiniz. Floransa için tercih edebileceğiniz en güzel tur zamanlarını, hava durumunu kontrol ederek karar vermelisiniz. Sizi bekleyen turlar arasında olan Floransa turları kapsamında gezip göreceğiniz en güzel yerler; Floransa katedrali, Floransa çan kulesi, Uffuzi Müzesi, Vecchio Sarayı, Signoria Meydanı, Santa Croce Bazilikası, Michelangelo Meydanı, Pitti Sarayı, Davut Heykeli ve Boboli Bahçeleri Floransa’da kesinlikle görmeniz gereken yerler arasındadır.

Pizza, makarna, tatlı ve tabi ki et yemekleri kesinlikle tadına bakmanız gereken yemekler arasındadır. Gittiğiniz her yerin en güzel yemeklerinin tadına bakmanız ve karar vererek kendiniz için en değişik olanları yakalamanızı tavsiye ederiz. Sizi bekleyen hem lezzet hem de farklı kültür seçeneklerinin ne kadar çok olduğunu siz de görebilirsiniz.

Floransa turları ve Amalfi turları arasından tercih yaparken zorlanabilirsiniz ancak öncelikli olarak görmek istediğiniz en güzel noktayı tercih etmeli ve fırsatları dilediğiniz gibi değerlendirmelisiniz. Peşin fiyatına 9 taksit seçeneği ve en uygun fiyatları ile sizi bekleyen turların keyfini hemen çıkarmalısınız.

En uygun fiyatlı uçak bileti, en uygun ve konforlu otel seçenekleri ve tabi ki sizin için hazırlanmış olan muhteşem bir tur planı ile kendiniz için kusursuz olanı yakalayabileceğiniz Floransa turları ya da Amalfi turları arasından seçimlerinizi hemen yapmalısınız.

Akdeniz’in en güzel zamanlarını Amalfi turu ya da Floransa turlarında geçirmek isterseniz kendiniz için en uygun zamanı hava durumuna bakarak tercih edebilirsiniz. Böylece en uygun fiyatların sizi beklediğini, turunuzu erken aldığınız zaman anlamanız mümkün.

www.mudurnuhaber.com


 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir