AİBÜ’lü Yabancı Öğrenciler, Mudurnulu Öğrencileri Ziyaret Etti

AİBÜ’lü Yabancı Öğrenciler, Mudurnulu Öğrencileri Ziyaret Etti

 

2013-2014 eğitim öğretim döneminde Erasmus programıyla İspanya, Litvanya, Romanya ve Macaristan’dan Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne (AİBÜ)  gelen yabancı öğrenciler, Avrupa’nın en büyük öğrenci ağlarından biri olan Erasmus Student Network’ün kültürlerarası değişimi sağlamayı amaçlayan ‘Erasmus in School’ projesi kapsamında Mudurnu Taşkesti İlkokulunu ziyaret ettiler.

35 ülkede 400’den fazla yükseköğretim kurumunda faaliyet gösteren Erasmus Student Network’ün projesi kapsamında, AİBÜ Erasmus Koordinatörlüğü ve Erasmus Student Network IBU Topluluğu (ESN-IBU) tarafından düzenlenen etkinlikte Mudurnu’daki Taşkesti İlkokulu’nu ziyaret eden yabancı öğrenciler, Mudurnulu miniklere, ülkelerine özgü yöresel dans ve oyunları öğrettiler. ESN-IBU üyelerinin de katıldığı ziyarette, hep birlikte resim yapan öğrenciler çok eğlendiklerini söylediler.

Ardından Okul Müdürü Rahmi Sezgin’le görüşen ESN-IBU üyeleri, projeye verdiği destekten ötürü Sezgin’e teşekkür ettiler. Ziyaret, ESN-IBU Topluluk Danışmanı Özlem Yelda Dilmen ile Mudurnu Taşkesti İlkokulu Müdür Yardımcısı Nuran Boztaş tarafından öğrencilere sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir