Başkan sporculara Moral aşıladı

Başkan sporculara Moral  aşıladı

Geçtiğimiz Pazar günü Bolu’da  Karaçayır  stadında Kıbrısçık spor ile  Mudurnu Spor arasında  yapılan  maç öncesi Mudurnu Spor Kulüp Başkanı Metin SOYGÜR Futbolcularla  yemekte bir araya gelerek  motivasyonu yükseltmek için bir konuşma yaptı.

Soygür, Futbolculara Mudurnu Spor ve yönetimi olarak  sizlerle birlikteyiz mesajı vererek Futbolcuları tebrik  ve teşekkür etti. Mudurnu sporun 2014 sonrasında Turnuvalara  Bal liğinden düşmesinin etkisi ile motivasyon bozukluğu sebebi ile 2 sezon maçlara katılamadığını ifade eden Soygür, bu yıl lisanslarımızın elimizden alınacağı duyup  geçmişi olan Mudurnu Sporun   adının yaşaması ve Mudurnu adının yeniden duyulması için harekete geçtiklerini belirtti.

 BURADAN BAŞARI ÇIKARACAĞINIZA İNANIYORUM

Soygür, oluşturulan takıma baktığımda   genç kardeşlerimizde o ışığı görüyorum, bu takımın bu yıl başarı çıkaracağına inanıyorum, Mudurnu sporda adını bir zamanlar Dünya ya duyurmuştu, inşaallah yeniden adımızı spor ilede duyurmak için bu sezon sizlerin gayret ve çalışmaları ile  iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum dedi.

Soygür, umutsuz bir tablo çizmek istemediğini, fakat sezona  imkansızlıklar içerisinde başladıklarını   ama inşaallah geçmiş yıllarda olduğu gibi  bu sezonda  Mudurnu Belediyemizden taleplerinin olacağını , Kaymakamlığın yanlarında olduğunu , sivil toplum örgütlerininde destekleri ile  Mudurnu’nun adını duyurmak adına   imkansızlıklar ile başladığımız sezonun ortalarına doğru imkanlarımız iyileştirip sezonu  iyi bir şekilde bitireceğimizi ümit ediyorum dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir