YOLA ZORAKİ MAKYAJ

Mudurnu Yıldırım Beyazıt Mahallesi içinden geçerek Çavuşlar çiftliği ve Munduşlar köyü güzergahına geçilen , ayrıca Mudurnu Orman işletmesi yolu olarakta kullanılan yolda vatandaşların isyanına karşılık yola Makyaj yapıldı.

Mahalle sakinleri uzun süredir yoldaki aşırı bozulmadan dolayı defalarca yetkili makamlara müracaat etti. Sessiz kalınması üzerine isyan etti, ve yolu kapadı, Mahalle sakinleri yolun aşırı bozuk olmasından dolayı geçen ağır taşıtlar bize zarar veriyor dediler.

Ardından,  bozuk yolun bazı kesimlerine  asfalt kaplaması yapıldı.

www.mudurnuhaber.com

“YOLA ZORAKİ MAKYAJ” için 9 yanıt

  1. kocakarı bohçası gb seçim zamanı gelir ama fayda vermez zaten mudurnu halkı alışkın buna tc devletinin 3 km yolu yapacak parası yok ne yapalım siyaset utansın insanlar değil

    1. bu yol belediye sınırlarındadır.Hükümetimiz her belediye gibi malefet belediyelerede eşit miktarda iller bankasından paylarını göndermektedir.Belediye emlakçı değildir.Duyduğumuza göre tokiden 10 adet daire aldığını öğrendik.Ayrıca icraya düşen bir vatandaşın dükkanını almak belediyenin görevleri arsındamıdır . (tokiden 10 daire_nin bedelini bilmiyoruz sizler tahmin edersiniz. vatandaşın icralık dükkanı 100 küsür milyar lira ödeyeceğine beldiye sınırı alanındaki yolları yapmak görevi değilmidir) kamuoyunun ve mudurnulu hemşerilerimizin bilgilerine sunulur.

  2. 30/07/2012 tarihi sabah saat 09:30 sularında yoldan geçerken ilginç bir kaza ile karşılaştım.Vatandaşın kamyonetinin yolun malum çok iyi oluşu nedeniyle rotu kırılmış,muhtarda (ilhan özmen) traktörü ile yolda madur kamyoneti kurtarmaya çalışıyor.Vatandaş burada kime ne söyleyebilir ki? acaba plaka TR değilde yabancımı vatandaş TC değil farklımı? Yazık !

  3. Birde iyi yönden bakmak lazım Sağlık Turizmi için en ideal memleket.. Kaplıcadan çıkan Böbrek taşı rahatsızlığı çeken hastalarımızı bu ve kaplıca yollarında gezintiye çıkartarak para kazanabilir hemde hastaları iyileştirmiş oluruz . Ne dersiniz Hoş Olmazmı ?

    1. faydalı bir yöntem-taş kırıcı hastanelere gerek kalmaz.

  4. bizleri bu siyasetciler nasıl kandırıyor gidin de adapazarının yollarına bir bakın adamlar 3. sıcak asfaltı atıyor bizde halan mucrlu yolda gitmeye çalışıyoz bizde yol kessek belki siyasilerimiz in aklı başına gelir.birde siyasiyiz diye geçiniyorlar şunuda söyliyeyim ben parti tutmam…..

    1. O siyasiler Adapazarı yönünden ,Mudurnuya virajlı, dar yollardan bir iki defa gidip gelsinler yol anında yapılır.

  5. Asfalt atılmadan ilk alt yapı rotbis çalısmasını bizzat bizim elimizden geçti öyle özenerek yaptıkki bozuk oldugu için bende rahatsız oluyordum..herkese hayırlı ugurlu olsun

  6. Ben bir Mudurnulu olarak size tavsiyem bu yolu kestirme yol olarak kullanmayın, pişman olursunuz. Yolda bakım rotbis atılmış amma velakin dahada bir berbat olmuş. insan yola girdiğine girmişine pişman oluyor. Orada yapılacak tek iş var, oda komple yolun asfaltını kaldırım etrafı düzgünce açılıp güzel bir sıcak asfalt atılacak. Ama Munduşlar altındaki gibi Asfalt atılır atılmaz Yolu kazıp su borusu geçirmek isteyen ben olsamda keseceksiniz cezasını.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir