Yazık ! Milli servet Havuzda

Yazık ! Milli servet Havuzda

Mudurnu ilçesi Hızırfakı Mahallesinde  İlçe Devlet  Hastanesi ve Sokak sağlıklaştırma  Projesi uygulanan alanda bulunan Çocuk Parkı ve yanındaki Havuz görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

Kültür Bakanlığının 2007 yılında  yaptırdığı 12 ev ve parkın içinde bulunduğu sahanın hali içler acısı durumda….

 

Geçen yıl Çocuk parkı altına uygulanan  ve  oldukça pahalı bir malzeme olan Kauçuk Zemin Kaplamaları bakımsızlık ve takipsizlik nedeni ile  kötü bir görünüm  oluşturuyor.

Aynı yerde bulunan Havuz içerisinde çöplerle birlikte atılmış olan KAUÇUK Zemin kaplamaları  ilçeye gelen Turistlerin dikkatini çekiyor.

 

www.mudurnuhaber.com

 

NOT: Bu haber MUDURNU ilçemizin daha güzel ve yaşanılabilir olması amacı ile  yapılmıştır.Bizim görevimiz haber yapmak, yetkililerin görevide ilçedeki kötü görünümleri düzeltmektir.

“Yazık ! Milli servet Havuzda” için 4 yanıt

  1. MUDURNU BİZLERİN DUYARLILIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AYDIN BEY

  2. Bu havuzun durumu yeni bir şey değildir bildiğim bileli böyledir. zaman zaman havuzda tamirat tadilat yapılır 5-6y sonra özellkle kışa giererken ve kışın havuzun durumu bu halde olur . Bu olay benim bildiğim bileli böyledir. Hiçbirzaman faklı olmamıştır.ilkbaharda düzelir.

  3. ASLINDA BURAYI HER HAFTA YIKASANIZ TEMIZLESENIZ YINE BOS NEDEN BILIYORMUSUNUZ………… MEDENIYETTEN COK UZAK OLAN BU AİLELER VE COCUKLARI OLDUGU ´MUDDET…….. CUNKU O BAHSI GECEN KAUCUK DOSEMELER YENI YAPILDI VE COCUKLAR ICIN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir