Yaz Kuran Kurslarına yoğun ilgi

Yaz Kuran Kurslarına yoğun ilgi
Mudurnu ilçesinde   Yaz Kuran kurslarına ilgi bu yılda  yoğun olduğu belirtildi.
Mudurnu Müftüsü  Mehmet YORULMAZ , Mudurnu ilçesinde bulunan Cami ve Kuran kurslarında Yaz Kurslarının başladığını ve Öğrenci katılımının ise sevindirici olduğunu ifade etti.
22 haziran 2015 tarihinde başlayan Kurslar 21 Ağustos 2015  tarihinde son bulacak. Mudurnu ve Taşkesti beldesindeki Kurslarda toplam 1221 öğrencinin Kuran eğitimi aldığını ifade eden Mudurnu Müftüsü Mehmet YORULMAZ  618 erkek 603 kız öğrencimize Cami ve Kurs görevlilerimiz çeşitli dini bilgileri  ve Namaz süre ve ayetlerini öğretiyorlar dedi.
Yorulmaz, kurslara katılan öğrenci profilinin ise 4 yaşından başlayıp, okul çağındaki tüm öğrencileri kapsadığını ifade ederek  Öğrenci velilerine seslendi, çocuklarımıza küçük yaşta dinini diyanetini öğretelimki, büyüdüklerinde sıkıntı çekmesinler dedi
                              Mudurnu Güzel bir kasaba, Öğrencilerimizin Kuran eğitimi ile daha güzel olacak inşaallah
Diyanet İşleri Başkanlığı Ramazan Ayı İrşat proğramı dolayısıyla  Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Yaşar Seracettin Baytar hoca Mudurnu İlçesine gelerek  Kuran eğitimi alan öğrencileri ziyaret etti ve Hocalardan  bilgi aldı, öğrenciler ile sohbet etti, öğle  namazı öncesi Yıldırım Beyazıt Camisinde vaaz verdi.
www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir