Unutulan Cüzdan Belçikalı Turist te verildi

Unutulan  Cüzdan Belçikalı Turist te verildi

Belçika’dan Turistlik gezi için Bisikleti ile geziye çıkan   Segers Lucmaria yaşadığı olay karşısında  şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadı.

Belçikalı turist Sakarya’da konakladığı otelde unuttuğu, içerisinde 3 bin TL ile pasaport ve banka hesap kartlarının bulunduğu cüzdan,otelin görevli personeli tarafından bulundu.

Otel yetkililerinin uzun süren çabası sonucu  Cüzdan kendisine ulaştırıldı.


Belçika’dan çıkarak  bisikletiyle  Türkiye’ye gelen 49 yaşındaki Segers Lucmaria, Ankara ’ya geçiş yaptığı sırada Sakarya’nın Akyazı ilçesine konaklamak için geldi. Geceyi Akyazı’da geçiren Lucmaria, daha sonra otelden ayrıldı.

Oda temizlik görevlisi Belçikalı turistin kaldığı odayı kontrol etmek için girdiğinde  içerisinde cüzdan olduğunu fark etti ve Segers Lucmaria’ya ulaşmaya çalıştı. Bir türlü kendisine ulaşamayan görevli, daha sonra Belçika Konsolosluğuna ulaşmaya çalıştı ancak hafta sonu olması sebebiyle başarılı olamadı.
Daha sonra  güzergah kontrol edildi, Turist in Bolu Mudurnu da olduğu bilgisinin üzerine Turist’e ulaşılarak pasaportu teslim edildi.

İçerisinde yaklaşık 3 bin TL ile banka hesap kartları ve pasaportun olduğu cüzdanının kendisine teslim edilmesiyle büyük mutluluk yaşayan Lucmaria,  teşekkür etti.

 

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir