TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİNDEN KAMU OYUNA BİLDİRİ

TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİNDEN KAMU OYUNA BİLDİRİ

Bizler çatlamış toprağa su,aşılmaz dağlara yol,karanlık hanelere aş ve ışık,köhnemiş zihinlere aydınlık her türlü düşünceye özgürlük isteyen dindar sosyalist anti emperyalist çizgide ezan sesiyle yürekleri, yemen türküleriyle gözleri dolan değişim erleri olarak;

 

Biz Mustfa SARIGÜL’önderliğinde  Türkiye Değişim Hareketini başlattık. Bu yönde partileşerek, Mudurnuda Gençlik kolları,Kadın Kolları olarak 300 küsür üye ve diğer sempetizanlarla  beraber Kentte büyük bir oluşum elde ettik. Ancak Mustafa SARI GÜL ‘ün istanbul Belediye Başkanlığına aday olması nedeniyle hareketi durdurduk ve Parti çalışmasını askıya aldık.

Biz kurarken CHP ve AKP ye gideceğiz diye parti kurmadık, biz değişimi savunduk. Hiç birine katılmıyoruz ve katılmak istemiyoruz. Ancak kentimiizn menfaatleri için her gelene kapımız açık, konuşur taleplerimizi bildiririz.

 

Bizim eyvallahımız yok, partilerine bizi alın demiyoruz, demeyiz de , gelirler konuşuruz. Biz kesinlikle kapılarına gitmeyiz. Ben şahsen Belediye seçimlerinde CHP ye ve AKP ye oy vermiyeceğim, vermekte  istemiyorum. Her iki partide otursun düşünsün.

 

Biz ekip olarak siyaset kültürünü almış, değişik partilerde çalışmış ciddi ve örnek gösterilebilecek tecrübeler edinmiş günümüzde muhalefet partilerinden aktif siyaset yapmak cesaret işi olduğunu bile bile ülke menfaatlerini her şeyin üstünde  tutan bir ekiptik.

Bu ekibe  çok çok teşekkür ediyorum. Yeni siyaset vizyonunda hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Bu arkadaşlar sıfırdan parti kurarak tarih yazdılar. Kimseyi ötekileştirmeden  halkla beraber el ele gönül gönülle  sanayi,tarım,ticaret,turzim konularında mefa projeler üreten toplumun tüm kesimlerini kucakalyan  anlayışla yola çıkan anti emperyalist çizgide inançla , sabırla, çalışan  güzel bir ekipti. Bu projeler  dosyalar halinde  siyasi büromuzda ciltler  dolusu mevcuttur.

Sayın ilçe Başkanı  Tefik TÜRE ve ekibine Gençlik Kollarına,Kadın kollarına, Taşkesti Belde Başkanı Mustafa AKKOÇ ve ekibine ve partiye gönül veren sayın değerli üyelere  ayrı ayrı teşekkür eder, bu kutlu yolda  beraber  yolculuk yaptık, acısıyla tatlısıyla el ele gönül gönüle yolculuk yaparken hiç bir dedikoduya mahal vermeden ayak oyunlarına başvurmadan mertçe dürüstçe  beraber yolculuk yaptık. ARTIK AYRILIK VAKTİ GELDİ.

 

Bizim siyasi  evimize  misafir geldimi ömür boyu gelir memnun gelir memnun gider, biz yoldaş olduk, siyasi akraba olduk, dindar sosyalist olduk.

 

Bizim siyaset anlayışımız gönüllerde yani kalplerde bitmeyen bir anlayıştır. Her zaman yine berbaeriz beraber kalacağız.

 

Bu kutlu yolda  biizmle yolculuk yapan siyaset kervanımıza katılan işçi,köylü,memur,esnaf,emekli kardeşlerimize ve abilerimize  yeni siyaset yolculuklarında başarılar diliyorum.

 

İstemiyerek Hareketi askıya almış bulunuyoruz. Bu durumun vatana millete,partimize,kentimize hayırlı olmasını diliyorum.

SAYGILARIMLA

Türkiye Değişim Hareketi Bolu İl Sekreteri M.Mustfa VARLIK 07.10.2013

 

www.mudurnuhaber.com

 

NOT:  Yukarıdaki bildirim yazarın kendisini bağlayıcı nitelikte olup sitemiz ve Haberlerimiz açısından bizimle  hiç bir bağı yoktur.

“TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİNDEN KAMU OYUNA BİLDİRİ” için bir yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir