Taşkesti ye Müjdeli haber

Taşkesti ye  Müjdeli haber

AK Parti Bolu Milletvekili Ali ERÇOŞKUN  Mudurnu Taşkesti Beldesi için  Müjdeli bir  haber verdi.

 

Taşkesti ABANT Arasına Sıcak ASFALT atılacak

AK Parti Bolu Milletvekili Ali ERÇOŞKUN Taşkesti- Abant arasındaki  yolun 2014 yılında Sıcak Asfalt olarak yapacaklarının Müjdesini verdi. Bu Klasik bir söz değil, İl Özel İdaresinde  ödeneği gelmiş , parası ayrılmış bir projedir dedi.

www.mudurnuhaber.com

“Taşkesti ye Müjdeli haber” için 5 yanıt

  1. 3 ay öncede söylemişti aynı şeyleri hayırlısı bakalım martta bi daha söylerse şaşırmam

  2. allahın dağ yolunu sıcak asfalt yapacağınıza önce taşkesti mudurnu arasına doğru düzgün bi asfalt atsaydınız

  3. Yazık bizim köyümüzün yolu 6 senedir bozuk yapacaz deyip yapmıyolar dağ yoluna sıcak asvalt atıyolar utanının utanının

  4. sayın milletvekilim şunu kesinlikle unutmayınız ki MUDURNU halkının sizler üzerinde çok ahı var ve de bundan sonrada var olacaktır.çünkü sizler tarafsızlığınızı tamamen kaybetmiş bir kişiliğe bürünmüşsünüz.

    sizler ilk önce AKYAZI-MUDURNU arasındaki yolları bi yaptırsanız iyi olur.halk arasında anlayana güzel bir deyim vardır.
    -oynamasını bilmeyen gelini oyuna kaldırmışlar;yerim dar demiş,yerini genişletmişler bu sefer da yerim dar demiş.
    konuyla ne alakası var diyeceksiniz,çok alakası var.hep kaçamak davranıyor göz önünde sürekli görünen yerleri kontrol etmek yerine görünmeyen yerlerin peşine düşerek tribünlere oynamaya kalkıyorsunuz.böyle yaparaktan MUDURNU yu gözardı etmektesiniz.TAŞKESTİNİN varlığı MUDURNU dan geçer.hiç kimsenin MUDURNU yu görmezlikten gelmeye hakkı yoktur ve hiç kimse onlara bu hakkı da vermemiştir.

    sayın vekilim size MUDURNU sevdalısı ve hafife aldığınız bir MUDURNU’LU vatandaş olarak maymun gözünü açtı diyorum.

    TAŞKESTİ-ABANT yolu üstünde kötü kokular aldığımı belirtmeden edemeyeceğim.ileriye dönük ABANT tarafından köylülerin yaylalarını gasp edemediniz,bari taşkesti tarafından geleyim oradan tamamen ayaklarını keselim ayak oyunları oynamaktasınız.

    sizler ilk önce yapılacakları yapın da bir kerecik olsun MİLLETİN VEKİLİ olduğunuzu görelim.

    değerli MUDURNU HALKI işte sizler de birazcık olsun dikkat ederseniz benim buradan gördüklerimi sizlerde görürsünüz.işin şekli şemali tamamen değişmeye başlamış.BOLU ABANTI alma sevdasıyla yanıp tutuşuyor,düzce de hakeza öyle bu duruma ise siyasilerin gizli emelleri TAŞKESTİYİ MUDURNU dan koparıp hem TAŞKESTİYİ hem de ABANTI siyasetin rant kapısı haline getirme mücadelesi çoktan başlamış bile…

    DEĞERLİ MUDURNU HALKI ARTIK UYANALIM VE HEP UYANIK KALIP DOĞAL VE KÜLTÜREL DEĞERLERE SAHİP ÇIKALIM.

    DARICADAN SEVGİLERİMİ VE SAYGILARIMI SUNARIM.EN KÖTÜ GÜNÜNÜZ BUGÜN OLSUN.

    1. sayın yusuf bey cenabu allah ne diyo size layık olduğunuz yöneticiler gönderilir yani demem oki bizim millet sömürülmeye layık senelerden beri tutturmuşlar iktidar çalışıyo bak yollar ne hale geldi sağlık ne kadar iyileşti hastane ve ilaç kuyrukları bitti diye hiç düşünmüyolarki millet geçim sıkıntısı içinde inim inim inliyo çiftcinin köylünün ürettiği tükettiğini karşılamıyo buna rağmen birilerinin ayakkabı kutusu dolusu euroları dolarları birilerinin abd bankalarında milyar dolarları çıkıyo bizim bazı aklını başı yerine başka yerinde muhafaza eden akıllılarda e olacak o kadar bal tutan parmağını yalar diye yolsuzlık ve hırsızlıkları hırsızlardan fazla savunuyo sattıkları kamu mallarının parası ülkeynin her yerini örümcek ağı gibi otaban yapmaya yeterdi hani nerde yaptıkları yaptıklarını söyledikleri yollar ortada kazma yok kürüme yok güzergahı belirle bide güzel harfiyat alacak yer buldunmu doldur gitsin sonra ilk yağmurda heyelan ilk kışta çökme ondan sonra gelsin paralar adamlar avrupada yol yapıyo 1 yılda ülkenin bir ucundan öbür ucuna otoban hemde ben sadece şunu soracam göynük mudurnu yolu kaç sene oldu ha şunu derler belki ya öncedende başlatılıp senelerce bitirilmeyen bitirilemeyen yollar vardı evet ama o zaman devletin mallarıda vardı yani bi inek almak için öküzün teki satılmıyodu sizse bi inek için ahırı boşalttınız ama ortada hala inekte yok ortada olan sadece ayakkabı kutuları ve binbir türlü yolsuzluk birde yolsuzlukları orataya koyanların düştükleri durum şundan eminim bu yorumum yayınlanmayacak çünkü aydın bey uzaktan akarabam olur ama ben babamda olsa doğru bildiğimi söyleri ne zaman böyle bi yorum yazsam yayınlanmıyo

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir