Taşkesti de Festival gibi açılış töreni

Taşkesti’de Festival gibi açılış töreni

Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesinde   Başbakanlık TOKİ konutları temel atma töreni ve  Taşkesti Belediyesi Hizmet binası açılışı yapıldı.

Festival havasında geçen  Törene AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali ERÇOŞKUN, Fehmi KÜPÇÜ , Bolu Valisi Halil İbrahim ÖZÇİMEN , Mudurnu ve Bolu dan Protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Törenden fotoğraf kareleri için tıklayınız.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.611885212169998.1073741835.100000455730970&type=1

Haber ve Foto: Aydın ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

“Taşkesti de Festival gibi açılış töreni” için 2 yanıt

  1. Öncelikle Belediye hizmet binasının arsasını kazandıran Sayın Fevziye Ertuğrul Hanımefendi başta olmak üzere ilk harcını koyarak biranlanlamda bu işinde adını koyan rahmetli Mülayim Tekin başkanım,göreve geldiğinde neredeyse kapanmak üzere olan Belediyemizin ve Beldemizin adeta bir yıldız gibi parlamasını sağlayan Sayın Tahsin Özcan Başkanım ve çok değerli Belediye Meclis üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum.Bir öneri naçizane belediyenin hemen yanında bulunan eski havuz acaba kapalı pazaryeri olarak düşünülebilirmi saygılarımla.

  2. Bir bu zamana bakıyorum bir KÖYKENT zamanına bakıyorum, eski zamanlardaki durumların geriye gelmesi zor tabi. Fabrikalar kapandı kurum kuruluşları kapandı, o dönemdeki gelir şimdi çok düştü. Yine de hayat güzel ve yaşamaya her halükarda değer. Vesileyle tüm Köykentli kardeşlerimize büyüklerimize sevgi saygı selamlar olsun. Yanınızda bulunan SAROT TERMALtesis müşterilerinin yakın olmasa hasabiyle çarşı içine gelmesi gezmesi dolaşması alışveriş yapması tatiline ayırdığı vaktini bir şekilde değerlendirmesi gerekli. Temiz düzgün reyonlarda yerel ürün ağırlıklı satışlı bol kazançlı bereketli huzurlu günleriniz olsun efendim. Tahsin Başkanımızın şahsında tüm Belediye çalışanlarına da yeni yerinizde hayırlı görevler dilerim. Taşkesti layık olduğu yere inşallah kısa zamanda gelir, tüm gücünüzü bastırıp Taşkesti-Abant yolunu mutlaka açtırın, Abant turistini de kendinize çekiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir