SEVDAMIZ MUDURNU’MUZA

SEVDAMIZ MUDURNU’MUZA

 

Saygıdeğer hemşehrilerim, Mudurnu ilçemiz ve köylerimizin sos yo ekonomik geleceğini ilgilendiren yerel seçim günleri yaklaşmaktadır.

Mudurnu’muzun yeni dünya düzenine, değişim ve gelişime hazırlanarak gücünü devam ettirme zorunluluğu vardır. Önümüzdeki süreç devletlerin il, ilçe, köylerimizin de halkların da ekonomi olarak ayakta kalabilme sürecidir.

Geçmişteki unutulmaz ticari ve siyasi hizmet tecrübelerimizden güç alarak gönülden hizmet için yerel seçimlerde belediye başkanlığına AK Parti’den aday adayı olacağımı sizlere duyuruyor beyan ediyorum. Siyasi partilerimiz hizmet etmek isteyen aday adaylarından kesin adayını belirlemek üzere halk anketleri yaptıracaktır. Her partinin adayı halk anketi sonucuna göre belirlenecektir. İlçe teşkilatı-mızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, mahalli idarecilerimizin görüşleri alınacaktır. Siyasi parti delegelerinin kullanacağı temayül yoklaması, bölge milletvekilleri görüşleri ve genel başkan görüşleriyle siyasi partilerimiz adaylarını belirleyecektir. Şunu samimiyetle ifade etmek isterim ki Mudurnu’muzun her aday adayı ilçemizi temsilde ehliyetlidir. Bütün mesele, BİR ADANMIŞLIK MESELESİDİR. Gündelik ticari faaliyetlerini, hizmet uğruna, ikinci plana atabilme meselesidir. Kendime, çalışkanlığıma, tecrübelerime güvenerek hizmet yarışına katılıyorum.

Mudurnu’muzun yeraltı, yerüstü kaynaklarını zenginliklerini, her alanda hazır alt yapısını, önce Mudurnuluya, işçimize, çiftçimize, ustamıza, sanatkarımıza, esnafımıza, nakliyecimize kullandırılmalıdır. Mudurnu’muza Bolu’muza kazandırmalıyız. Mudurnu’da kazanılan kazançlar Mudurnu’da ve Bolu’da kalmalıdır. “Önce Mudurnu menfaatleri” diyerek düşünmeli ve bu düşüncelerimizi gerçekleştirmeliyiz.

Günümüzdeki yaşanan siyasi şahsi olumsuzluklar nedeniyle kayıplarımızı telefi etmeli önce Mudurnu diyerek akıllarımızı görüşlerimizde birleşmeliyiz. Önümüzdeki yıllarda Mudurnu turizm ve sanayi alanlarında büyüme kaydedecektir. İlçe nüfusu 5 yılda 20.000’leri geçecektir. Turizmimizi, ilçemizdeki fabrika ve girişimcilerimizi sos yo ekonomik belediye anlayışıyla desteklenmeli yeni projelerimizle yakın geleceğe birlikte hazırlanmalıyız. Hak ettiğimiz doğru, kalıcı büyümeyi birlikte sağlamalıyız. Çevre, doğa ve insanımızın sağlığını ve ekonomisini ilgilendiren, çocuklarımızın geleceği için çok çalışmalıyız. Yaklaşan yerel seçimlerde de Her zaman kendi kendisinin efendisi olan Mudurnulu tercihini kullacanaktır; Dostlar mücadelem tamamen Mudurnu’muzun geleceği içindir. 2005yılından sonra İlgisizlikten kaplıcamızın suyu binası bizdeyken bugün haklarımız azalmıştır. Abant meselemiz zordadır.Abant gölümüzde babas kaplıcamızda yerinde duruyor diye sessiz kalınmamalıdır..Bugün sevindirici iyi projeler başlamaktadır. Bu projeler desteklenirken ileriyi görerek tavizler verilmeli, Mudurnu halkının menfaatleri unutulmamalı geçiştirilmemelidir.. Sülüklü Göl’ümüz, yaylalarımız aynı durumdadır.İlerde Bolu ilinin de içinde bulunduğu 21 ilimizin ilçeleri ve köylerinin coğrafik durumu değiştirilecektir. Bolu’da 10.000 Mudurnulu yaşamaktadır. Bolu da güçlü Mudurnu lobisini oluşturmalıyız.

Fanatik, şahsi, siyasi menfaatler, geçimsizlikler yeni hastanemizin de inşasını etkilemiştir. Olumsuz gibi görünen konuların da çaresi vardır. Çare birlik beraberlik içinde kararlılıkla çalışmak, mücadele etmektir. Bütün sorunlarımızı biliyorum. Kendimi bu işe adadım, kendimi bu işe hazırladım.Hiçbir gücün etkisinde kalmadan birlik beraberlik içersinde Belediyemizi, ilçemizi, insanımızı temsilim parlamentoda ve iş alemi çevresinde itibarımız ve iletişimimizle Mudurnu’muza faydalı olacağıma inanıyorum. Sizlere önem arz eden ciddi konuları hatırlatarak çalışmak arzumu size beyan ediyorum. DESTEĞİNİZİ İSTİYORUM GÜZEL MUDURNU’ MUZUN tüm hemşerilerimizin yaşam standardının yükseleceği, iftihar edeceği bir seviyeye yüceltmek, göz bebeklerini güldürmek, birlikte çalışmak halkımıza borcumuzdur.Her zaman iyiliklerin doğru ve güzelin yanında olmak üzere EN DERİN SAYGI, SEVGİ, SELAMLARIMLA aday adaylım müracaatımdan sonra Yapılacak anketlerde desteklerinizi bilgilerinize arz ederim .

Uğur TÜRESİN

ugurturesin14@hotmail.com

0537 880 13 50…0544747 77 77

“SEVDAMIZ MUDURNU’MUZA” için 8 yanıt

  1. Sayın Uğur Bey;

    Önceki seçimde demokrat partiden aday olarak mudurnuda ak partinin oylarını bölmüştünüz.O zamanda buna benzer sözler vermiştiniz. Şirketi açacağız size iş vereceğiz diye söylemlerde bulunmuştunuz. Seçim geçtikten sonra bu vaatlerin hiç biri yerine gelmemişti. demokrat partiden adaylığınızı koyarak belediye başkanlığını chp nin kazanmasını sağlamıştınız. Sayın Mehmet İnegöl bey’in kötü bir belediyecilik yaptığını söylemiyoruz fakat o zaman ak partinin mudunuda belediyeyi kaybeymesindeki en büyük etkendiniz. Şimdi ne olduda Ak partiden aday aday olacağınızı açıkladınız. Tekrardan demokrat partiden koysa idiniz adaylığınızı.Lütfen bu yazılanlara kızmayınız bir öz eleştiri olarak kabul ediniz iyi günler.

  2. bu eller anca fotografta böyle olur mudurnuda millet birbirinin kuyusunu kazıyor…

  3. UĞUR TÜRESİN NİÇİN ADAY?Değerli kardeşim Hakan Bey,
    Öncelikle yorumunuza teşekkür ediyorum. Bazı gerçeklerın bilinmesi önem arzetmektedir. Mudurnumuzun önümüzdeki 2 yılda temsili önem arzetmektedir. 2005 yılından beri kaybettiklerimizi mektubumda tekrar okuyunuz geçmişte yapılan hatalar AKPARTİMİZİ KAYBETTİRMİŞTİR. Geçen hafta milli savunma bakanımız Sayın yılmaz bey ilçe teşkilatında neden kaybettiğinizi kendinizde arayın istadiğiniz kadar yatırım yapın eger gönülleri fetedemezseniz gönül hataları yaparsanız kaybedersiniz diyerek hayırsever iş adamımıza ve soygür kardeşimize cevap vermişlerdir. MUDURNU HABERDEKİ Savunma bakanı mudurnu ilçemizi xziyaret etti haber altındaki videoyu lütfen izleyiniz.

    2001 yılından beri erdemliler hareketi AKPARTİNİN destekcisiyim AKPARTİLİYİM..2001…2002 yılında ülke tarihinin en büyük ekonomik bankalar kırizine yatırımlarımızın üretm kapasitemizin en yüksek noktasında yenik düştük yalnız bırakıldık.Sektörde Köytür,Narpiliç,birçok firma battı.

    Ailemiz ,işci ve çiftcimizin,tüm Mudurnu halkının ülkemizin gururu 40 yıllık alınterimiz madur edildi.Şükürler olsunki cesurca yaptığımız yatırımları koruduk mücadele ettik entegrenin bütünlüğünü koruduk ehli sandığımız kişilere teslim ettik. Şuan Zuhal bey ağabeyimiz PAK PİLİÇ sağ ve var olsunlar fabrikaların bacası tüttürüyor insanımız çalışıyor çiftcimiz üretimlerine devam ediyor. Dolayısıyla hayır duası bizlere geliyor.Mülk Allahındır .Servet şan şöhret herşey geçicidir.

    2004 YILINDA AKPARTİDEN NEDEN ADAY ADAYI OLDUM?
    Dünyada türkiyede halka ulusumuza malolmuş TC nufus kağadında MUDURNU yazan herkesin itibarı güveni olmuş tavukculuğun kurtarılması siyasii destek almak için aday adayı oldum
    Bolu merkez ve tüm ilçe delegelerinin kullandıkları aday belirleme temayül yoklamasında Şerafettin Yalçın ağabeyimin,Metin Soygür kardeşimin adayadayı oldukları sandıktan yüzde 80 oy alarak birinci çıktım genel merkez sözlü mülakatdada özgeçmişim,projelerimle takdir kazandım hayyırlı olsun sevinciyle Mudurnuma döndüm.

    Malesef şan şöhret peşinde olan ,kendisi olamayıp emir altına giren kardeşim kayınpedri eski milletvekilimiz VE hayırsever Mudurnulu işadamımızla birlikte onların fabrikası kapandı oy alamaz kaybettirir diye hakkım olan adaylığım siyasi ayak oyunları kasaba politikaları ile ekarte edildim ve MUDURNU TAVUKCULUĞUMUZ HERKES MADUR EDİLDİ.

    Oysaki Oanki bizleri temsil eden kardeşim sizin meseleniz memleket meselesi siz benden 10 yaş büyüksünüz diyerek yardımcı olacağına hak yiyerek AKPden aday oldu.

    Başbakanımız Tayyip beye Bolu mitinglerinde söz vermemden dolayı ekarte edilmeme rağmen Metin beyi destekledim.
    Değerli siyasi büyüklerimin önderliğinde Sağında birleştirmemizle herzaman CHP yi kazandıran kıymetli çalışanlarıma rica ve izah ederek AKP yi 15 yıllık CHP kalesini yıktık.

    Fırınları ele geçiren ekmeği pahalıya satan,kendi siyasi dava arkadaşlarını küstüren,partimizi bölen,kişiyi kazandırdık
    .KARDEŞİMİZİN HALKIN ve siyasi arkadaşlarının GÖZÜNDE GÖNÜL VE ŞAHSİ HATALARI YÜZÜNDEN MUDURNU BELEDİYEMİZ 2009 SEÇİMLERİNDE KAYBETTİ.Şuanda Uğur Türesin kaybettirdi dedikodusunu yapmaktadırlar.

    2009 YILINDA DP TEN NEDEN ADAY OLDUM?
    2009 yerel seçimlerde AKP milletvekillerimize kardeşimizin şahsi ve gönül hataları var kazanamayabilir geçen dönem hakkım yendi AK partimin kazanması için yine adayım dedim .

    Uğur abi birkez daha yapıversin diye reddetildim.O esnada ilçe nakliyat şirketi çalıştıramadı alsata getirdi bizler devamlı çözüm arayışı içine girdik İzmir firması EGE TAVUKCULUKLA aracı olduk kendilerini ikna ettik şirketin tekrar ayağa kaldırılması için bu mücadelemizi gören halkda destek verdi sağolsunlar ahdıvefa örneğini gösterdiler

    2013 YYILINDA NEDEN ADAY ADAYI OLMAK İSTİYORUM?
    Günümüzde çözülmesi gereken Mudurnunun geleceğini ilgilendiren önemli sorunlarımız var.Yukarki mektubumu okuyunuz.Mudurnu muzda gençlerimize önem ve fırsat verilmiyor .İlçemizde Partilerin hepsi parti küçük kalsın kontrolü bizde olsun politikalarındadırlar. Şükür bu gün CHP de olduğu gibi gençlerimizin dik duruşları cesaretleri sayesinde düzeliyor.Makam koltuk halkındır kimsenin babasının malı değildir. Bugün partilere bakın kapalı kutu odalarından çıkmıyorlar halka inmiyorlar halkın ayağına gitmiyorlar ben bunu gördüğüm için adayım gençlerin yolunu açmak için adayım bugün bakanlarımız peşipeşine Mudurnumuza geliyor hiç bir hizmet desteği alamıyoruz Tarım bakanımız sayın MEHDİ EKER beyden Mudurnu hayvan varlığı yüksek bir yer E.B.K kurumu gibi bir mezbaha kurulması istenemezmiydi işte bunların elde edilmesi tüm Mudurnulunun menfaatlarının korunması için adayadayıyım. Ve gerçek demokrasimizin yaşaması için tüm partilerimizin il ve ilçe teşkilatlarındfa parti içi demokrasisini yaşatmak ve savunmak için adayım. BUGÜNDE MUDURNUMUZUN İLERİYE GİTMESİNİ HER ZANMAN ENGELLEYEN ÜÇ BEŞ ZENGİN HAKKIMDA AYAK OYUNLARINA BAŞLAMIŞTIR YİNE ENGELLENECEĞİMİ BİLİYORUM HALKIMIZA CASN DOSTLARIMIZA BÜYÜK M UDURNU AİLESİ KARDELŞLERİME GĞÜVENEREK ER MEYDANINA ÇIKIYORUM

    CANI GÖNÜLDEN HİZMETE TALİBİM.BİRİCİK VATANIM İÇİN.İNSANIMIZ İÇİN. Sizden ricam iletişimlerimizle birbirimizi tanıyalım yorum yapmaktan çekinmeyelim bu bir yurtdaşlık vatandaşlık görevidir. SELAM SAYGIMLA Uğur Türesin.

    1. Uğur Bey, bir Mudurnu’lu olarak Mudurnu’muza en iyi hizmeti yapacağınıza iyi bir hizmet insanı olduğunuza inanıyorum. .Unutulmamalıdır ki Turkiye de Mudurnu’yu tanıtan Mudurnu Tavukculuktur insanlar bana nerelisin diye sorduklarında ilk akla gelendır. MUDURNU ..ve Mudurnu tavukculuk hiçbir şekilde partı ayrımı yapmadan zamannında da mudurnumuzun gelişmesi için hizmet yapmıştır .. bunun için de dışardan bakmak gerekmiyor…partı sadece bir araç ben şahıs olarak başarılı olmanızı dilerim..Mudurnu’ya en iyi hizmet edecek adayların çıkacağına da inanıyorum herşey herkesin gönlünce olsun..köstek olunmasın yeter..Size ve diğer aday olan herkese başarılar dilerim… .eleştirmek yerine el ele verip MUDURNU muzu geliştirmek daha da guzelleştirmek dileğiyle..

    2. UGUR TÜRESİN….ALLAH SANA ,AKIL,FİKİR,HİDAYET,VERSİN…SANA SÖYLEYECEK BAŞKA SÖZ BULAMIYORUM….

      1. METİN BEY yorumunuzu hayretler içinde okudum.siz ki halkı temsilen geçmişte MUDURNU da 4 yıldan fazla görev yapmış birisisiniz.hiç mi hiç yakıştıramadım.

        UĞUR beyin yorumunda gördüğünüz yanlışları neden yazarak bizlere aktarmıyor sunuz?eğer varsa bilgimiz olsun.öyle kısadan kestirip atmanız sizleri basitleştiriyor.

        bana;birileri gibi sen darıcadamısın neredesin her şeye zıplıyorsun demeye kalkmayın.diyenler de zaten aldılar benden cevabı.eğer böyle bir yoruma girerseniz sizi halk daha basit birisi olarak görür haberiniz ola!

        ben konuşan MUDURNU NUN bir bireyiyim.doğruları yanlışları bizlerle paylaşmak sizin en doğal hakkınız.

        benim temennim demokrasi yarışında adayların birbirlerini kırmadan,etik kuralları içinde tatlı rekabet yapmalarıdır.bu rekabette de KOLTUK İÇİN değil HALKIMIZA VE MUDURNU’MUZA HİZMET İÇİN olmalıdır.yarışın sonunda kaybeden kazananı tebrik etmeli,hizmette KÖSTEK değil DESTEK olmalıdır.

        TÜM ADAYLARA DEMOKRASİ YARIŞINDA BAŞARILAR DİLERİM.

  4. adaylığın hayırlı olsun UĞUR BEY.temennim o dur ki kimin kazandığı değil yıllardır kaderine terkedilen MUDURNU nun kazanmasıdır.

  5. Mudurnu’lu Seçmen Mudurnuya Yakışan Başkanı Mutlaka seçecektir. Aday adaylarından sadece 2 sini tanıyorum Aydın bey ve Uğur bey diğerlerini gurbette olduğum için tanımıyorum onlarıda çeşitli vesilelerle biraraya geldiğimiz toplantılardan tanıyorum. Tanınmak bir aday adayı ve sonrada aday için seçimin 1. aşamasıdır, marka olmuş bir başkan Mudurnuya geçiken hizmeti getirebilir buna kalpten inanıyorum, burada herkese bol şans, kim hayırlı ise o gelsin deyip topu taça atamayız bir bileni, iş yapma kapasitesi olan birini aday göstermek zorundayız bu çok önemli! saygılarımla Ahmet Yılmaz/Darıca-KOCAELİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir