SEÇİME RAMAK KALA

SEÇİME RAMAK KALA

7 Haziran 2015 Pazar günü  geldi kapımıza dayandı,  milyonlarca  seçmenimiz  oylarını  sandıklara giderek  kullanacaklar.

Geçtiğimiz hafta Mudurnu ilçesinde bazı köy ziyaretlerinde bulundum ve gördüklerim insanımızın  hele hele köylerde yaşayan insanlarımızın  istikrar dan yana olduğu bilincine vardım.

 

 

Vatandaşımız kuru vaatlere maalesef inanmıyor

Ekranlarda çıkıp biz bunu verecez, biz şunu verecez  diyen Parti başkanlarına vatandaşlar maalesef inanmıyor, belki bunun  sebebide  partilerin başındaki kişilerin yıllardır aynı koltukta olmasına rağmen bir türlü başarılı olamamasından dolayı koltuk sevdasından dolayı bırakmadığı için seçmen oy vermiyor.

 

  BOLU VE SİYASET

Bolu da  aylardır konuşulan  acaba Bolu da 3-0 mı olacak yoksa 1-1-1 mi olacak yoksa 3-1 mi olacak   merak ediliyor. 7 haziran 2015 akşamı bunu hep birlikte göreceğiz, Bolu seçmeni kararını verecek ve kimleri Ankara ya göndereceğini sandıkta verdiği oylarla tespit edecek.

Sonrasında her kes takkesini önüne alıp düşünmesi lazım, biz bu seçmenlere nasıl bir vaatte bulundukta bizleri desteklediler veya desteklemediler diyecek.

 

İSTİKRAR SÜRSÜN BOLU BÜYÜSÜN

Beni  şahıs olarak şu an için ilgilendiren bir konu var, oda  Bölgemizin insanı olan ve  Göynük-Seben-Mudurnu yu temsilen Ankara ya gittiğimizde  memleketin  yararı için  gerekli olan  iyi işlerde bizlere yardımcı olabilecek Mehmet Emin GÜZ  ağabeyimizi  inşallah  Ankara ya göndeririz.

Bir Mudurnulu olarak bunu cani gönülden istiyorum, bunu bir partili olarak değil yıllardır Bölge olarak sesimizi duyuramamanın üzüntüsü için Güz, ün Ankara ya gitmesini istiyorum.

 

8 Haziran da Türkiye genelindeki istikrarında sürmesi gerektiğini düşünerek Türkiye nin Koalisyon Hükümeti  nin elinde kalmaması için vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ve lütfen  7 Haziran 2015 Pazar günü sandığa gitmeden önce   internetten 2001 ve öncesi Türkiye yi iyice incelesinler ve ona göre oylarını kullansınlar, yaşı 50 ve üzeri olanlar hatırlasın, yaşı 20 ve üzerindeki genç kardeşlerimizde lütfen inceleyerek oylarını kullansınlar.

 

Vaatler insanları etkiliyor, ama  Türkiye eski Türkiye olmamalı, çocuklarımızın  geleceği için  düşünerek oylarınızı kullanmanızı istiyorum.

 

Selamlarımla

 

Aydın ÖZPELİT

  aydinozpelit@mudurnu.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir