Seben PAVLU Kaplıcaları şifa dağıtıyor

Seben PAVLU Kaplıcaları şifa dağıtıyor

Bolu nun Seben ilçesinde bulunan SEBEN Pavlu kaplıcaları şifa dağıtıyor.

Tüm romatizmalarda tüm kireçlenmelerde bronşit hastalıklarında sinir boyunca yayılan iltihaplanmalarda eklem kireçlenmelerinde baş ağrılarında cilt hastalıklarında böbrek taşı dökülmesinde kadın hastalıklarında doğum lekesi ve güneş lekesinde, bel ve boyun fıtığında ve bazı müzbin hastalıklara faydaları ile bölgenin şifa kaynağıdır.

PAVLU Kaplıcası  işletmecisi Sami KILIÇ  Pavlu Kaplıcasının sularının yerin 1700m  altından kendiliğinden çıktığını ifade ederek  herhangi bir depolama, biriktirme su kullanılmıyor dedi.

SEBEN PAVLU KAPLICALARI BOLU

Tesiste toplam 200 Yatak kapasitesi mevcut olup  hastalıkların faydasının görülebilmesi için  günde 3 kez haftalık 20 banyo ile  şifalı olduğu biliniyor.

Pavlu kaplıcalarında  21 Aralık 2014 itibari ile  Pansiyon ücreti  gecelik konaklaması 2 kişilik odalarda 70 tl  ile 80 tl arasında değişiklik gösterirken  Otel odasında ise  80 ve 85 tl çift kişilk odalarda konaklamam mümkün… Tesis Kış aylarında 7/24 hizmet vermekte olup  Kaplıca havuzlarından günün istediğiniz saatinde   günlük  10 tl ile faydalanabilirsiniz.

Tesiste  günübirlik kullanıma uygun 2 havuz  ve bir doğal saunalı bölüm  ayrıca 1  Havuzlu bir bölüm bulunmakta olup, tesislerdeki  su içilmesi halinde  şifalı olduğu bilinmektedir.

Pavlu Kaplıcalarından Seben  yoluna çıkış için 7 km mesafe vardır, buradan Mudurnu Nallıhan-Ankara yol ayrımına 29 km dir, Nallıhan yol ayrımından Mudurnu 41km dir , yol ayrımından Nallıhan sadece 10 km dir.

Detaylı bilgi Pavlu Kaplıcaları işletmecisi SAMİ KILIÇ  0 374 414 60 63  veya 0 536 865 16 50 nolu telefondan alınabilir. İnternet adresi ise www.kaplicapavlubolu.com dur.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir