Şahin ONURLU Vefat etti

 

 

Çarşı Esnaflarımızdan; Merhum Mustafa ONURLU ve Messure ONURLU’nun oğulları ; Fatma ONURLU’nun eşi; Doğan ve Devran ONURLU’nun Babaları, Selma DEMİRATLI,Ayşe İNCE,Ayten ONURLU,Filiz KAYA,Yeliz ONURLU’nun Ağabeyleri Mudurnu Haber Sitemiz Tasarımcımız Levent İNCE nin Dayısı Şahin ONURLU Hakk’ın Rahmetine kavuşmuştur.

 

Merhumun cenazesi bugün saat 11:00’de Seyrancık Mahallesindeki evinden alınıp Büyükcami Önüne getirilecek ,Kılınacak öğle namazını müteakip Ahmet  KAYHAN Mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve sevenlerine Baş sağlığı dileriz.

www.mudurnuhaber.com

 

“Şahin ONURLU Vefat etti” için 35 yanıt

  1. mekanı cennet olsun.doğana ve ailesine sabırlar dilerim.

  2. başınız sağolsun… allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar dilerim…

  3. sevgili kardeşim doğan babanın vefatından dolayı son derece üzgünüz merhume ALLAH tan rahmet sizlere sabır temenni ediyoruz.Başınız sagolsun

  4. Haberi alınca cok üzüldüm cocuklugum esnasında gercek anlamda bizle hep olan şahin abimiz mekanın cennet olsun Ailesine sabırlar diliyorum :(((((

  5. Şahin ağabeyin ölüm haberine çok üzüldüm. Işıklar içinde yatsın. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

  6. Samimi Mudurnu sevdalılarından değerli arkadaşımın vefatını istanbulda büyük bir üzüntü ile öğrendim.Mudurnu bir yüreğini kaybetti merhuma Allahdan rahmet , kederli ailesine Doğan yeğenime başsağlığı dilerim. Nur içinde uyu gönülden MUHABBETİNİ LEZZETLİ KEBABLARINI çok özleyeceğiz arkadaşım.

  7. şahin onurlu abimizin ölümüne çok üzüldüm allahdan rahmet aiilesinin ve seven dostlarının başı sağolsun.

  8. Değerli Şahin arkadaşım çocukluk arkadaşımdı. Komşumuz merhum Fettah Hocanın torunlarındandı. Çok mücadeleci bir hayatı geçti. Allah rahmet ve mağfiretini bol eylesin.Mekanı cennet olsun. Ailesine,sevenlerine başsağlığı dilerim. Nur içinde yat Şahin’im.

  9. Sevgili Şahin kardeşimi genç yaşta kaybetmenin yeisi içindeyim.Kendisine yüce Allah’tan rahmet;kederli ailesi ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum.

  10. Dün akşamdan beri inanamadığım bir olay Koca Mustafa Paşadan itibaren bizim ailemizle olan ilişkilerini anlatan, annemın cenazesinde bir aile ferdi gibi koşuşturan G.antep ortak noktamız olan
    her Mudurnuya gelişimde yüreğini açan Sevgili Dostum Şahin hala inanamıyorum nur içinde yat geride kalanlara sabırlar diliyorum ..

  11. şahin abimize Allahdan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dilerim. Allah mekanını cennet etsın.

  12. şahin abimize allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsaglığı diliyorum…
    mekanın cennet olsun….

  13. şahin abiyi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim ve halan inanmakta güçlük çekiyorum… her ölüm erkendir ama bu çok erken oldu. sevgili şahin abiye tanrıdan rahmet, messure teyze, fatma abla, sevgili doğan ve devran kardeşlerimle, Selma abla, Ayşe, Ayten, Filiz ve Yeliz’e başsağlığı ve sabırlar dilerim. nur içinde yatsın.

  14. Yakınlarına başsağlığı,merhuma allah rahmet dileklerimi sunarım,mekanı cennet olsun.

  15. Allah rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

  16. Şahin Abiye Allah’tan Rahmet, Doğan Kardeşime,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.

  17. DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ ŞAHİN ABİMİZİN ÇOK ERKEN ARAMIZDAN AYRILMASI BİZLERİ DERİNDEN ETKİLEDİ.SÖZÜ ÖZÜ MERT BİR İNSANI KAYBETTİK .ALLAH RAHMET EYLESİN.GERİDE KALAN EŞİ VE OGULLARI DOGAN – DEVRANA ALLAH SABIRLAR VERSİN.
    MEKANI CENNET OLSUN

  18. çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin ailesine de ALLAH sabırlar versin

  19. Şahin abiyi kaybetmenin üzüntüsü ve şaşkınlığı içerisindeyim ,çok erken bir kayıp oldu ,onun iyi yüreğini ve insanlığını unutmak mümkün değil , özellikle anneannemin cenazesinde ve öncesinde aile fertlerinden biri gibi koşturması ,ortamı organize etmesi unutulur gibi değil ,eşi fatma ablama ,annesi messure teyzeme evlatları doğan ve devrana ,kardeşleri selma,ayşe ve ayten ablama,filiz arkadaşıma ve yeliz kardeşime başsağlığı ve sabır diliyorum,mekanı cennet olsun..

  20. ALLAH (cc) RAHMET EYLESİN .MEKANIN CENNET OLUR İNŞALLAH.ailesine de başsağlığı dilerim.allah sabırlar versin

  21. Sevgili arkadaşım ışıklar içinde yat…tanıdık ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

  22. ŞAHİN abimize ALLAH dan rahmet mekanı cennet toprağı bol olsun. Başınız sağolsun.

  23. ŞAHİN ABİNIN MEKANI CENNET OLSUN ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALANLARIN ALİLESİNİN VE SEVENLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN BAŞI SAĞ OLSUN ÖLÜM ALLAHIN EMRİ FAKAT ERKEN AYRILDI ARAMIZDAN

  24. onurlu ailesine başsağlığı dilerim.son acınız olsun inşallah.murat -hülya-mert boyacı

  25. ALLAHTAN RAHMETDİLERİM. Geride kalanlarada allahım sabır versin

  26. sevgili, abimizin ölüm haberini alınca kederlere gömüldük. Cenab-ı haktan kendisine rahmet ve sevgili teyzeme , eşine ve çocuklarına baş sağlığı dileriz. Rabbim mekanını cennet eylesin.

  27. dayım..!! ailemizin direği.. ya böyle mi olacaktı ya?
    başsız mı kalacaktık biz? her bilgisayar başına oturduğunda açtığın bu sitede senin vefat haberini mi okuyacaktık? cevabını senin o tok sesinden duyamadığım yığınla soru varken… acın da sevgin kadar çok.. özlemin tarifsiz.. kelime bulamıyorum ben sana hissiyatımı ulaştırabilecek.. lakin dualarım seninle.. nefes aldığım müddetçe acın da sevgin de içimden hiç çıkmayacak! Rabb’im bize sabır versin.. senin için dua eden gözyaşı akıtan herkesten Allah razı olsun.. Işıklar içinde uyu.. yağan her kar tanesi sana olan sevgimi iletsin sana canım dayım.. seni çok özleyeceğim……………. :(

  28. mahallemizin gülen yüzü değerli şahin abimimze allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim.kandi alşamlarında bizi sen siz bıraktın abi mekanın cennet olsun.fatma karagöz(candemir)

  29. Şahin amcama allahtan rahmet ,Doğan ve ailesine sabırlar dilerim mekanı cennet olsun.

  30. Sevgili dayımın vefatı herkezi derinden üzdüğü gibi benide ayrı yaraladı.22 yıllık hayatımda şuana kadar yaptığım hiçbirşeyden pişmanlık duymadım, fakat Sana karşı son görevimimi yerine getirememek ,ömür boyu içimde ukde kalıcak.Nur içinde yat.BAŞIMIZ SAĞOLSUN

  31. Dayıcığım seninle ben kucukken olan anılarımızı anlatmanı özledim…Sen benim babamdanda öteydin beni büyüttün bana baktın beni korudun şimdi beni kim koruyacak Ailemizin diregi kim olacak ? Çok erken gittin be dayıcığım keşke şaka olsada gelsen :(( … NUR İÇİNDE YAT MEKANIN CENNET OLSUN

  32. Musalla taşına koydular merhumun ismi nedir diye sordular şahin onurlu diyemedik biz cananımızı kaybettik hoca nasıl bilirdiniz diye sordu mudurnu gözyaşlarına boğuldu.Annesinin kıymetlisi esinin biricik aşkı evladının yegane onuruydu.Çok genç yaşta kaybettik.Gözyaşlarımızla toprağa verdik.Kalbimize resmini çizdik seni unutmayacağız SAHİN ONURLU mekanın CENNET olsun.Ailesine eşine ve sevgili teyzeme baş sağlıgı diliyoruz.
    ÖNDER ASUMAN ŞUNDA

  33. Aydın Bey;
    Siteniz mudurnuhaber.com özellikle biz Mudurnu dışında yaşayan Mudurnu sevdalıları için gerçekten çok büyük bir hizmet, büyük bir haber kaynağıdır. Çeşitli vesilelerle de bunu bildirip şükranlarımızı sunduk. Sizden bir istirhamım olacak. Vefat haberlerini de bizlere ulaştırmanız çok önemli ancak bu üzücü haberlerin uzun süre sitede başlık olarak kalması acıyı her gün yaşamamıza neden oluyor. Şöyle ki; çocukluğumuzun, gençliğimizin ve yetişkinliğimizin en müstesna insanlarından biri olan Şahin ONURLU abimizin vefat haberi, üzerinden 2 aydan fazla zaman geçmesine rağmen her gün yine karşımıza çıkıyor, aynı üzüntü ve acıyı aynı tazelikle tekrar yaşamamıza neden oluyor. En azından vefat haberlerini “son haberler” başlığı altından kaldırabilir misiniz? Bu vesile ile Şahin Abi’mizi tekrar rahmetle anıyorum. O’nun o tok sesi ve güler yüzüyle “naaber abisi?” diye sormasını ne çok özlediğimin bir kere daha farkına varıyorum.
    Selam ve saygılarımla…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir