Vatan TV de MUDURNU gecesi

Bolu ilimizin ses sanatçısı Ramazan ÇELİK Her hafta Perşembe  akşamları Çiftetelli isimli Programı ile ekranlara geliyor.

Çelik, zaman, zaman Bolu ilimizin ilçelerinden ses sanatçılarını Programına konuk ediyor. Bu hafta Çelik, in konukları Mudurnu Müzik Gurubu ve Mudurnu Munduşlar Köyü Orta oyunu ekibiydi.

Programda  Mudurnu Müzik Gurubu Mudurnu Yöresine ait Oyun Havaları ve Türküleri söylerken, Mudurnu Munduşlar Köyü Orta oyunu ekibi ise oynadıkları oyunlar ile seyirciyi etkilediler.

Mudurnu Müzik Gurubu sözcüsü Hüseyin BİÇER, Vatan Tv de ilçemizin tanıtımı için ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık, bize ayrılan sürenin kısıtlı olmasından dolayı bazı Orta oyunlar planlamıştık, onları seyirciye gösteremedik, fakat bu program Mudurnu ilçemizin tanıtımı için büyük ses getirecektir dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Vatan TV de MUDURNU gecesi” için 3 yanıt

  1. Vatan tv de bu gece Bolumuzun gurur sanatcımız Ramazan Çelik kardeşimizin sunduğu programı büyük bir heycan zevkle izledim.Mudurnu ve Bolumuzun kültür tanıtımında emeği geçen başta sanatcımız Ramazan beye ,Mudurnu müzik gurubu Hüseyin Biçer ve arkadaşları ekibimize,Mudurnu halk kültürünü orta oyunlarımızı yaşaatan Munduşlar köyü gençleri ekibine,Yenice Şıhlar muhtarımız Erol bey ve tüm kardeşlerime,İstanbuldaki bolulular derneği başkanımıza halkla ilişkilerimizin gönüllüsü sesimiz , kurumumuz Mudurnu Haber Aydın Özpelit kardeşime emekleri için teşekkürler .Evet istenince sevince çalıştıkca herşey güzel olacak ne mutlu biz Mudurnulara.

    1. UGUR TÜRESİN BEYEFENDIYE COK TESEKKUR EDERIM BOLUYA VE BİZLERE GÖSTERMİŞ OLDUGUN İLGI ALAKA İÇİN SİZE COK TESEKKUR EDERIM SİZLER GİBİ DEGERLERE İHTİYACIMIZ VAR . IYIKI VARSINIZ UGUR BEY

  2. İyi Akşamlar Ramazan Kardeş Ben Ordu Fatsa Tır Şoforuyüm Progmanızı Beğenerek İzliyorum Sizden Naciyem Şarkısını İstiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir