Oktay Türesin CHP den Aday adayı

Oktay Türesin CHP den Aday adayı

CHP’de Oktay Türesin’de aday adayı.

Türesin, kısa sürede başarı merdivenlerini çıkarak İsmet Sezgin’in ve Hüsamettin Cindoruk’un danışmanlığını, eski Genel Başkan Süleyman Soylu zamanında da (GİK) Genel İdare Kurulu Üyeliği yaptı. Genç yaşta il başkanlığı da yapan Oktay Türesin 2010 yılında Tanju Özcan tarafından partiye davet edildiği ve 2013 yılında üye olduğu öğrenildi. 2011 genel seçimlerinde de CHP saflarında gönüllü olarak çalıştığı, eski dava arkadaşlarıyla birlikteCHP’ye oy toplamak üzere eski partililerin kapısını çaldığı da önemli bir ayrıntı olarak görülüyor.

 

Telefon ile görüştüğümüz Oktay Türesin aday adaylığı konusunda yapmış olduğu açıklamasında, “CHP saflarına 2013 yılında genel merkeze giderek üye olup katıldım. 2011 genel seçimlerinde CHP’ye katılmam için Milletvekilimiz Tanju Özcan tarafından partiye davet edildim. Partide olmamama rağmen, eski dava arkadaşlarıma bizzat giderek CHP’ye destek olmalarını istedim. Bunda da kısmen başarılı olabildiysem ne mutlu bana. Parti başkanlarımla, parti büyüklerimle bir dizi görüşmeler yaptım. Almış olduğum olumlu izlenim sonrası aday adayı olmaya karar verdim. Ülkemizin şu an içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak, Cumhuriyeti kuran partinin yaşadığımız ortamda yine Cumhuriyetin tek kurtarıcısı olacağına inandığım CHP’den aday adayı olmak istedim. Unutmadan şunu da eklemek isterim ki, şimdi ülkemizde bir milyon kişinin istihdam kaynağı olan kanatlı beyaz et sektörü gerçeği ortadadır. Bolu’da 20 bine yakın üretici ve fabrikalarda çalışan aile olduğu bunların sorunlarıyla kimsenin ilgilenmediğini hepimiz biliyoruz. Yılda yaklaşık 5 milyar dolar gibi bir rakamla ülke ekonomisine katılan kanatlı beyaz et sektörünün temsilcisi olmak, sorunlarını, sıkıntılarını, üreticilerin dertlerini gündeme getirip çözüme ulaştırmak adına sesleri olmak istiyorum. Aday adaylığım sonunda hiçbir beklentim yoktur. Tek derdim, ülkemin yaşadığı sıkıntılar ve kanatlı beyaz et sektörüne vereceğim destektir. Bolu’nun sorunlarını yakından biliyorum ve Bolulu hemşerilerimin doğru karar vereceklerine inancım tamdır. Bütün hemşerilerime saygı, sevgi ve şükranlarımı gönderiyorum” dedi.

 

KAYNAK: BOLU OLAY

 

“Oktay Türesin CHP den Aday adayı” için 3 yanıt

  1. Değerli Oktay arkadaşımı tebrik eder, başarılar dilerim.

  2. sn. Oktay Türesin beyi desteklemek için tüm Mudurnu ve Bolu halkını davet ediyorum.Mudurnu Tavukçuluk A.Ş. yönetiminde iken tüm hemşerilerimin işlerini görürdü herrkese yardım ederdi.aynı zamanda okul ve asker arkadaşım Oktay beye desteklerinizi bekliyorum..kendisine burdan başarılar diliyorum.

  3. Tebrik eder başarılar dilerim. İnşallah hayırlısı olur

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir