NTVIS Proje son toplantısı Varna”da

NTVIS Proje son toplantısı Varna”da


Mudurnu Milli Eğitim Müdürlüğü Bulgaristan Yolcusu
 
Varna dönüşü FİLİBE şehrinden merhum FİLİBELİ hocamızın mezarına toprak getirilmesi planlanmakta
 
Mudurnu Milli Eğitim Müdürlüğünün NTVIS Görsel okur yazarlık projesinin son toplantısı 10-11 Temmuz tarihleri arasında Bulgaristanın Varna kentinde yapılacak.


Toplantı ile bir araya gelen ekibe bilgi veren proje  sorumlularından Öznur Çakır ÖZDOĞAN-Bulgaristan “a bir hareketlilik yapmamız yetiyor ,ancak biz proje bütcesinide dikkate alarak son toplantıya 12 hareketlilik yani 12 kişi ıle gitmeyi planladık dedi.

Bir arkadaşımız ailevi nedenlerle gelemiyor 11 kişilik bir ekip olarak 9 Temmuz çarşamba günü yola çıkacağız, Perşembe ve Cuma toplantılarımızı tamamlayıp Cumartesi dönmüş olacağız dedi, Proje sorumlularından Fuat GÜRLEYEN de – Arkadaşlar 11 kişilik bir ekip ile yola çıkıyoruz.9 ve 10 gecesi Varn”da konaklayıp toplantılara iştirak edeceğiz,10 Temmuz öğleden sonra Mudurnu ile duygusal bağı olan FİLİBE”ye uğrayarak hala Osmanlı izleri taşıyan ve Yıldırım Beyazıt camiimizde yıllarca imamlık yapan merhum Filibeli hocamızın  ata yurdu bu şehirden hocamızın mezarı için toprak alarak  döneceğiz dedi.

Proje ekibinde Fuat GÜRLEYEN, Mehmet KAVUNCU, Öznur Çakır ÖZDOĞAN, Salih CELEPCİ ,İsmail ÖZÇELİK , Oguzcan ÇİLATA, Furkan ERDEM, Tuğrul AKALIN, Emine MEMİŞ ve Hatice BÜLBÜL  yer alıyor.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir