Nejat BABA yı Kaybettik

Nejat BABA yı Kaybettik

Mudurnu ilçesi Kaygana Mahallesinden Hasime ,Muzaffer RESNE nin Ağabeyi  Arzu-Sumru ve Merhum Murat RESNE nin Babaları Nejat RESNE vefat etti.

Uzun süredir tedavi gören  ve  Eski Mudurnu Tavukçuluk A.Ş çalışanlarının  Güler Yüzlü NEJAT Babası , Nejat RESNE  bu gün vefat etti.

Resne , için bu gün ikindi Namazına müteakip Bolu Siteler Camiinde Cenaze namazı kılındıktan sonra Şehitler Mezarlığında toprağa verilecek.

Merhuma Allah tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına Baş sağlığı dileriz.

MUDURNU HABER  

AYDIN ÖZPELİT

BAŞ SAĞLIĞI MESAJLARI İÇİN Muzaffer RESNE  0532 460 40 39

“Nejat BABA yı Kaybettik” için 6 yanıt

  1. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET DİLER, KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

  2. BERABER ÇALIŞMIŞ OLDUĞUMUZ NEJAT ABİME ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. MEKANI CENNET OLSUN.

  3. m erhuma allah rahmet eylesin ailesi ve yakınlarının başsağlığı dilrerim

  4. Gönüllerin Nejat Babası maalesef aramızdan ayrıldı.Ailemizin güler yüzlü babacan insanı sevgili ağabeyim Nejat Resne’nin cenazesini aynı gün içerisinde defnettiğimiz için haberdar edemediğimiz ve cenazesine yetişemeyen tüm dostların affına sığınarak, cenazesine yetişebilen,telefonla ve internet aracılığı ile taziyelerde bulunan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz.Haklarınızı helal ediniz.Mekanı cennet olsun. MUZAFFER RESNE

  5. NEJAT BABA YA ALLAH TAN RAHMET DİLER,TÜM AİLE VE SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.BİR KOCA ÇINAR DAHA GİTTİ HERKESİN KALBİNDE GÜZEL BİR YERİ VARDI.BENİM İÇİN DE ÇOK SEVDİĞİM MELEK GİBİ BİR İNSANDI ONU ÇOK ÖZLEYECEĞİM HUZUR İÇİNDE YATSIN.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir