Muktuder den Daire Ziyaretleri

Muktuder’den  Daire Ziyaretleri

Mudurnu Kültür Turizm Derneği   Başkanı , yönetimi ve üyelerinden oluşan bir heyet ilçedeki Resmi kurumları ziyaret etti.

İLK ZİYARET EMNİYET AMİRLİĞİ’NE

İlk ziyaret  Mudurnu Emniyet Müdürü  Hikmet BAŞER’e yapıldı, sohbet havasında geçen ziyarette Mudurnu Kültür Turizm Derneği Başkanı  Nejdet AKAY ilçedeki Trafik problemi ile ilgili son durumu öğrendi.

 

Emniyet Müdürü Hikmet BAŞER  kendisini ziyarete gelen heyet ile Mudurnu Trafik konusunda uzun uzun konuştu ve çözümleri tartışmaya açtı. Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizmci Mehmet CANTÜRK  Mudurnu’nun kanayan bir yarası olmuş Trafik probleminin kısa vadede nasıl çözüleceği konusundaki bazı fikirlerini anlattı.

Daha sonrasında Mudurnu Keyvanlar Konağı işletmecisi Turizmci Sami ÖZDEMİR   Mudurnu ilçesindeki Trafik Probleminin çözümü için  Park yerlerinin ivedi olarak ücretli hale getirilmesinin ve bunun organizesinin ise  MUKTUDER tarafından  yapılabileceğinin altını çizdi.

 

Konuşmaların ardından ilçe Emniyet Müdürü Hikmet BAŞER  Trafik konusu ile ilgili   sizlerin önerilerinizi not şeklinde aldım, mutlaka bir çıkış yolu bulmamız gerekli dedi.

Muktuder Üyesi Gazeteci Aydın ÖZPELİT ise  ilçeye gelen Turistlerin  Trafik problemlerinden dolayı  ilçeye sürekli eksi not verdiklerini ifade ederek,  Trafiğin yoğun olduğu  Cumartesi günleri Mudurnulu Esnaflarımızın araçlarını çarşıya getirmemeleri konusunda  Esnafa Mektup verilmesi , hatta ve hatta  Kaymakam,Belediye ve Emniyet Müdürlüğü ve Muktuder olarak ilçe Esnafları tek tek gezilerek konunun  Esnafı ikna edecek şekilde anlatılmasının başarı sağlayabileceğini belirtti.

 

 MUDURNU MAL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Mudurnu Kültür Turizm Derneği   Başkanı , yönetimi ve üyelerinden oluşan heyet ,  Mudurnu Mal Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Heyeti karşılayan Mudurnu Mal Müdürü Vekili  Hayati BİÇER, MUKTUDER in ismini duydum ama ziyaret etme fırsatım olmadı, ilk fırsatta  mutlaka görmek ve sizlerden bilgi almak istiyorum dedi.

Hayati BİÇER,  Mudurnu ilçesine vekaleten baktığını ifade ederek  ilçeyi daha önceki yıllardan biliyorum, Mudurnu ‘da görev yapmak tan büyük zevk alıyorum, insanınız çok cana yakın ve çok ilgi gösteriyor dedi.

MUDURNU’NUN GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİSİYİM

Mudurnu Mal Müdür vekili Hayati BİÇER Mudurnu ilçesinde  çalışmaya başladığımdan bu yana geçen süre zarfında  ilçenin tanıtımını gerek kendi çevremde gerekse Maliye çevresinde yaptım, Mudurnu’nun Esnaf Duasının bir videosunu geçtiğimiz ay ilçemizi ziyaret eden  misafirlerimize vermiştim ve onlarda   Maliye sitesinde yayınlamışlardı ve çok beğenilmiş bizde  Ankara ya  Mudurnu tanıtım Filmi gönderdik dedi.

Keyvanlar Konağı İşletmecisi Sami ÖZDEMİR, ilçemiz için  yaptığınız bu Turizm ve tanıtım elçiliği için ilçe halkı adına teşekkür ederim dedi.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir