Muktuder ‘de Kongre yapıldı

Muktuder ‘de Kongre yapıldı

 

Mudurnu ilçesinde 3 yıldan bu yana faaliyetlerini sürdüren Mudurnu Kültür ve Turizm Derneği ( Muktuder ) Kongresi yapıldı.

Dernek binasında yapılan Kongre de Dernek faaliyetleri ve Mudurnu kazanımları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kongreye katılan üyelerin az olması üzdü. Dernek Başkanı Necdet AKAY, 3 yıldan bu yana derneklerinin çeşitli faaliyetler yürüttüğünü ifade ederek bir türlü çoğunluğu yakalayamıyoruz, ne yapıyorsak ilçemizin geleceği için yapıyoruz, burası siyasi bir kurum değildir, her kes elini taşın altına sokması gerekir dedi.

Konuşmaların sonrasında Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu seçimlerine geçildi. Yapılan oylamada 18 Oy ile Necdet AKAY, 14 Oy ile Özgür KOCABAY, 13 OY ile Hüseyin YAĞIN,12 Oy ile Didem ÖZTÜRK,10 Oy ile Mehmet CANTÜRK yönetim kuruluna seçildi.

www.mudurnuhaber.com

 

 

“Muktuder ‘de Kongre yapıldı” için 2 yanıt

  1. Ah başkanım ah…. Tüm üyenizin ne olduğunu bilmiyorum ama ilk toplantı yeter sayı (yüzdeellisi) sağlanamadı demekki ve ikinciside (yönetim denetim asil ve yedek toplamının bir fazlası ile) 18 kişi ile zorunlu organları devam ettirmek üzere toplantı yapılabilindi. Bütün dernekler hemen hemen aynı şekilde, yeme içme gezme tozma denildiğinde bütünleşe çoğalma sağlanıyor, hizmet işine gelince de bazı kişiler hammaliyesini ifa ederler. Alışacaksınız sizde. Öyle böyle devam edecek inşallah dernek faaliyetleriniz. Derneğin çalışmaları sonucu bir başarı alındığında yorgunluğu hissetmeyeceksiniz emin olun buna.

  2. Öncelikle derneğimizin seçilen başkan ve üyelerini tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim.İstanbul platformu olarak gerek dernek gerekse diğer tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında ve destekçisi olduğumuzu burada birkez daha belirtmek isterim.Saygılarımla.
    M.Tayfun ÜNSAL.
    İSTANBUL MUDURNU PLATFORMU.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir