Muhtar, Söz verildi Köyümüzün yolu yapılmıyor

Muhtar,  Söz verildi Köyümüzün yolu yapılmıyor

Mudurnu ilçesine bağlı Kavallar Köyü Muhtarı  Şerafettin KAVAK köylerinin yollarının çok bozuk olduğundan dolayı sıkıntı çektiklerini ifade ederek, söz verildi köylerimizin yolları yapılmıyor dedi.

Muhtar, Şerafettin KAVAK  kavallar-kaçık -imamlar köylerinde gidecek yol yok, sözde geçen yıl çakıl döküldü, adam kafası gibi taş git gidebilirsen dilekçe vermediğimiz yer kalmadı sözde bu sene asfalt yapılacaktı yine yapılmadı dedi.

Kavak, yetkililere söylediğimizde  hiç paramız yok diyor,  Tahsin Akduman bey mazotun tamamını karşılayalım yapın dedi ve  her nedense yaptırılmıyor sanki bizim bu 3 köy apayrı bir ülkede yaşıyoruz taş toprak çamur içinde allah aşkına bu yazımı yayınlayında birileri ilgilensin  dedi.

Muhtar, ana asfalta 6 km mesafede bi yol istiyoruz bu yolu her kullanışımızda inanınki sıfır tekerlerimiz yarılıyor artık köyümüze dışarıdaki vatandaşlarımızda gelmez oldu yol yüzünden  diye feryat etti.

www.mudurnuhaber.com

 

“Muhtar, Söz verildi Köyümüzün yolu yapılmıyor” için 3 yanıt

  1. komşu köyü asfalt kenarlarını bile yaptırırken fultaym kıl ve kul olmamalı.
    Biraz siyasi tepki göstermeli!hatta mülki hudutları ile Nallıhan a bağlanmak için müracaat etmeli.

  2. nasıl olsa sandıktan AKP birinci cıkıyor neden yapsınlarki yolları. 10 yıldır il genel meclis üyeleri yatıyor.

  3. sayın yetkililere sesleniyoruz.allah aşkına artık sesimizi bi duyunuz bizler kavallar,kacık,imamlar,köyleri olarak çok sıkntılıyızsebebi ise köylerimizde yol diye bişey yok sözde geçen sene çakıl döküldü iri iri kocaman taş git gidebilirsen dahada kötü oldu.bu sene asfalt yapılacaktı yine yapılmadı.bizler sizlerden fazla bir şey istemiyoruz .ana yola 6km biyol istiyoruz inanınki köye bi gelen bidaha gelmiyor yol yüzünden.baş vurmadığımız yer kalmadı.bir tülü olumlu yanıt alamadık sayın kaymakamım ,sayın valim,sizlerden yardım bekliyoruz acilen bu 3 köyün yolunun yapılması gerekiyor.saygılarımla.şerafettin kavak kavallar köyü muhtarı……..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir