MUDURNU’YA MAKARNA EVİ

MUDURNU’YA MAKARNA EVİ

Bolu nun Mudurnu ilçesinde faaliyet gösteren Üç Öğün Unlu Mamulleri ilçede ürettiği Makarna ve benzeri ürünler için Makarna Evi açmak için çalışmalara başladı.

ATILLIKTAN KURTULACAK

Mudurnu İlçesi Hızırfakı Mahallesi Eski Kız Meslek Lisesi olarak kullanılan mekân geçtiğimiz yıl Mudurnu Belediyesi tarafından tadilat yaptırılarak, müstecire kiraya verilmişti.  PARK Kafe adı altında hizmet vermeye çalışan işletme kısa bir süre sonra kapanmıştı.  Müstecirin ardından aynı yer birkaç kere ihaleye çıkmasına rağmen bir türlü yeni bir Müstecir bulunamadı.

Müstecirin bulunamamasından dolayı gerek Bahçe, gerekse Müze Olarak kullanılan mekân sürekli kapalı kalmasından dolayı şikâyetler aldı.

 MUDURNU TANITIMI İÇİN

Uzun bir süredir boş kalan ve müstecir bulunamayan Park Kafe ve Müzeyi Mudurnu Üç Öğün Unlu Mamulleri ihale ile alarak burada kendi ürünlerinin pişirilmiş ve Perakende halinde satışını yapmaya karar verdi.  Şirket yöneticisi Yücel YILMAZ, atıl kalan alanı hem değerlendirmek istediklerini hem de MUDURNU nun Saklı Lezzetlerini Gün ışığına çıkması için bir atılım yaptıklarını ifade etti.

 

Konu hakkında Mudurnu Haber Sitesi Aydın ÖZPELİT e bilgi veren Yücel YILMAZ, burayı atıllıktan kurtararak Mudurnu’da ürettiğimiz ürünlerimizi burada pişmiş şekli ile Misafirlerimize sunacağız, ayrıca Perakende satış yerimizde olacak dedi.

 

Hem, Restoran tarzı ile Üç Öğün ürünlerinin Pişirilmiş şekli ile bir MAKARNA EVİ şeklinde satışa sunulacak olan yöresel lezzetler ile Mudurnu Üç Öğün Markası alanında hedef yükseltmeyi planlıyor.

Haber: Aydın ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

“MUDURNU’YA MAKARNA EVİ” için bir yanıt

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir