Mudurnu’nun TOST cusu Güney Asya yolcusu

 

Mudurnu’nun TOST cusu  Güney Asya yolcusu

Mudurnu adını BAZLAMA Tost ile duyuran genç girişimci Serdar YALÇIN  Güney Asya nın Kamboçya  Ülkesine gitmek  sabah erken saatlerde  için yola çıktı.

ABLA  ZİYARETİ

Mudurnulu Genç Esnaf , Kamboçya’da bulunan Abla sının yanına ziyaret amaçlı Annesi Fatma YALÇIN ile birlikte gitmek için yola çıktıklarını ifade ederek,  yola çıkmadan önce  yanlarına Erzak olarak MUDURNU BAZLAMA TOST aldıklarını ifade etti.

16-30 Temmuz 2013 tarihleri arasında 15 günlük bir gezi için İstanbul dan toplam 17 saatlik bir  Uçak yolculuğu sonunda  Kamboçya ya ineceklerini ifade eden Serdar YALÇIN, değişik Ülke görmek iyidir, oralarda gördüğüm  ve dikkatimi çeken objeleri Fotoğraflayıp not tutacağım dedi.

YEYENLERİNE  MUDURNU DAN ÇİKOLATA İKRAMI

Serdar YALÇIN,  orada Çikolatalarda değişik katkı maddesi kullanıldığı için yeğenlerinin kendisinden  Türkiye den Çikolata getirmesini istediklerini ifade ederek, hem onlar hem diğer komşu çocukları için Mudurnu dan götürebildiğim kadar Çikolata götürüyorum dedi.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu’nun TOST cusu Güney Asya yolcusu” için 11 yanıt

  1. aman aman sanki çok önemli bi haber aydın bey haber bulamayınca nasıl haber yapacagınızı bilemiyorsunuz

    EDİTÖR: Kıskanmayalım, üstadım. Sende yapsaydın haber.

    1. ben haberci değilimki haber yapayım ama haberci olsaydım senden iyi yapacagım kesindi mudurnuyu bu şekilde rezil etmekten başka bişe yapmıyosun haber bulamıyosan yapma haber böle saçma sapan şeylerle ugraşma neymiş mudurnun tostcusu ablasına ziyarete gitmiş size bişe diyemiyorum biraz ilerleyin artık

      EDİTÖR: Mutlaka sizinle tanışım sizin engin tecrübelerinizden yararlanmamız gerekli. Bi zahmet Demirciler çarşısındaki Dükkanımıza gelirseniz karşılıklı konuşup, Mudurnu hakkında nasıl haberler yapabileceğimizi karşılıklı olarak çözümleyebiliriz. Eğerki Mudurnu yu seviyorum diyorsanız bizlere yardım etmelisiniz. Sizin düşünceleriniz bizim için önemli ve çok değerlidir. Aydın ÖZPELİT Tel:0535 735 91 64 Mutlaka desteğinizi bekliyoruz. Teşekkürler

      Not: Size zahmet Sitedeki Mudurnu ilgilendiren ve ciddi manada sizin istediğiniz gibi yazılan haberlerede yorum yazarsanız seviniriz.
      Haberlerin bazı linklerini aşağıda veriyoruz.

      http://www.mudurnuhaber.com/bu-ilgisizlik-niye >>>> Bu habere mutlaka yorum yapmalısınız. Turizm için

      http://www.mudurnuhaber.com/mudurnu-coplugu-nun-yerimi-degisiyor >>>> Bu habere mutlaka yorum yapmalısınız.Bizim için

      http://www.mudurnuhaber.com/her-koye-lazim >>>> Bu habere mutlaka yorum yapmalısınız.Mudurnu için

      http://www.mudurnuhaber.com/mudurnu-belediye-meclisinde-gergin-dakikalar-yasandi >>>> Bu habere mutlaka yorum yapmalısınız.

      http://www.mudurnuhaber.com/mudurnudaki-koku-nun-nedeni-yumurta >>>> Bu habere mutlaka yorum yapmalısınız.Mudurnu için

      http://www.mudurnuhaber.com/mudurnu-dogal-guzelligi-ile-dikkat-cekiyor >>>> Bu habere mutlaka yorum yapmalısınız.Değerler için

      http://www.mudurnuhaber.com/karayollari-mudurnu-yu-defterden-sildi-mi >>>> Bu habere mutlaka yorum yapmalısınız.İlçeye sahip çıkmak için

      http://www.mudurnuhaber.com/ormanlarda-agaclar-kuruyor >>>> Bu habere mutlaka yorum yapmalısınız.Ormanların yok olmaması için

      http://www.mudurnuhaber.com/sonunda-tekkeliler-konagini-yaktilar >>>> Bu habere mutlaka yorum yapmalısınız. Mudurnu Tarihi değerlerine sahip çıkmak için.

      Buna benzemez arşivimizde binlerce haber var, Lütfen bunlarıda inceleyiniz.

      Teşekkürler

  2. Ablasının yanına da gidermiş benim yakışıklı yeğenim, Mevla hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin. Selamlarımızı ilet. İnşaallah gidip geldikten sonra görüşlerin farklı olacaktır, gezmek görmek yaşamak çok farklı.

  3. Duygu Hanım sizin bu yakışıklı oğlanla ne alıp veremediğiniz var ben onu merak ettim.Vuslat mı vurdu Güney Asyayı duyunca?:)

    1. muhsin bey,Duygu hanimin tahminim alip veremedigi yok, fakat haberler genelde din hissettirilerek yapilmaya calisiliyor .bu siralanan haberlere gelince tekkeller konagi nin tamiri yarim kaldigi zaman ; niye kaldi ,ne kadar harcamadan sonra bu sekilde kaldigi ve o zaman haber yapildimi …elbette bu gibi yerler her seye musait olabiliyor.
      diger haber yorumlari icin haber yapanlar yorum yaparak care aramalilardir.bu onlarin isidir.gerekli yerlere duyurmalidirlar,saygilerimla…

  4. Guney Asyadan. ?………..kambocyanin baskenti phnom penh den mudurnuya. Selamlarrr.. aydin abi cok sukur. 17 saatlik bir ucusun ardindan kambocyaya ulastik. ?. Yolculugumuz cok guzel gecti.once istanbuldan katarin baskenti doha ya 4 saatlik bir ucusumuz oldu. ucagimiz 12 saatlik bir ucusun ardindan vietnama inis yapti.oradan tekrar havalanan ucagimiz 17 saatin sonunda kambocyanin baskenti phnom penhe guzel bir sekilde inis yapti. Ucaktan indigimizde asyanin o sicak havasi bizi. Karsiladi. Tabi ulkeye giris yapmak icin ucaktan indiginzde o ulkenin vizesi olmadan ulkeye girisiniz yasak ve hemen vize almak icin siraya girdik ve 20 $ karsiliginda turist vizesi alarak ulkeye giris yaptik. Daha sonra ulkemizi 10.000 km uzakta gururla temsil eden Turk okulunda. Mudur yardimciligi yapan enistem.sayin: GURKAN BEY. Bizi karsiladilar.. Havaalanindan hemen.. Turk girisimciler tarafindan acilan ZAMAN INTENATIONAL SCHOOLA. Gectik. Buralarda sizin dilinizi konusan birilerinin sizi karsilamasi cok sevindirici. Oradan evimize gectik tabi burasi. Genellikle budistlerin yasadigi bir ulke kendi yaptiklari degisik seylere tapiyorlar. Aksam oldugunda orucumuzu acmak icin ezan vaktini bekledik ama ezan sesi yoktu. ?.bu cok zordu bizim icin..tabi musluman bir ulke degil,ama cok az sayida musluman var. Ama onlarinda sahipleri yok gayet garip kalmislar.. Insallah guzel fotograflar gondermeye ve degisik gordugum ilgimi ceken seyleri paylasmaya calisacam..SAYGILARIMLA? PHNOM PENH den. CENNET VATAN MUDURNUMUZA. SELAMLAR?

    1. serdar abi mudurnudan selamlar abi bizim gezi gibi olmasın heryeri sabah akşam gez gerekirse uyuma seni 15 gün sonra bekliyoruz bolca da foto çek abi burda bakarız herkese selam lar

  5. serdar kamboçyada ankor tapınağı var mutla görürsün ..ama oradaki tarım alanı sulama sistemi dünyada eşi yoktur..hava basınçı ile suya daha yukseğe çıkarmışlardır..
    iyi tatiller

  6. kardeşim yolculuğunu geç öğrendim anlaşılan sağ salim varmışsın ve yine sağ salim yanımıza dönersin inşallah ramazandan sonra tostlara devam ederiz (gerçi derdimiz tost değil) izlenimlerini aktarmanı bekliyoruz kal sağlıcakla annenede selamlarımı ilet

  7. KAMBOÇYADA BİR MUDURNULU!Kıymetli Serdar yeğenim güle güle gel.Senden geldiğinde meşhur Mudurnu bazlama tostuna Kamboçya usulü lezzetleri kendi ürünlerini çeşitlendirmen için ülkenin yerel lezzet ve soslarından üreteceğin tost çeşidi bekliyoruz tüm ailene selam saygı.

    1. Kardeşim, oradaki ışık süvarilerine selamlarımızı ilet. Allah yar ve yardımcısı olsun hepsinin. Eniştene,ablana ve yeğenlerine de selamlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir