SORUNLARA ÇARE NUFUS ARTIŞI

Mudurnumuza Mektuplar ( 2)

SORUNLARA ÇARE NUFUS ARTIŞI
Değerli okuyucularım ilçemizde sevindirici çalışmalar devam ediyor. S.S. MUDURNU TOPLU KONUT YAPI KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞI Mudurnu haber sitemiz duyurusu ile projesini tanıtdı tanıtımlarında Şehrimizden göç edip geri dönecek evi olmayan hemşerilerimizin, işçi ve köylü kardeşlerimizin, sobalı evden bıkıp kaloriferli konutu özleyen halkımızın, esnaf, sanatkâr, memur, emeklilerimizin yararlanacağı, çağın gerektirdiği modern, kaloriferli, konforlu, temiz, yeşil bir çevrede yaşam planladık.

Gelişen teknolojide her türlü çevre kirliliğinin çaresi vardır. Bu sebeple sitemizin ve komşu binaların çevre kirliliğine müdahale edecek hiçbir kirliliğe izin vermeme konusunda kesin kararlılığımız ana amacımız olacak diye projeyi başlattıklarını bildiriyorlar

Mudurnu’muz bu proje ile bütün tıkanmışlıkları aşacak yaşanan sorunlara çözüm bulacaktır. Bu proje ihtiyacımız hakkımız olan nufusumuzun çoğalması projesidir. Bu proje elbirliği ile başarılacaktır. Projenin sosyal ekonomik,kültürel değeri büyüktür.

Güzel ilçemiz bu proje ile Milli değerleri örf geleneklerimizle paralel turzİmi’mizi de geliştirecek yaşatacaktır. Devamında birçok koparatifimiz oluşacak ,İnşaat firmaları devremülk sistemleri ile Mudurnumuzun nufusu çoğalacak beklenen büyük göç oluşacaktır.

MUDURNUMUZ bereketli tavuğumuz ve yerel ürünlerimizle tarihi yapılarımızla hepimizin oluşturduğu altın bir markadır .Konutların devamı eteplarına da talep çok olacaktır ,pazarlanmas büyütülmesi kolay olacaktır. Böyle bir projeyi dışarıdaki Mudurnulular ,sağlıklı yaşamak yaşlanmak isteyen Mudurnu gönül dostları da katılacaktır. Örneği Taşkestimiz’in Sarıot termalidir.Proje sahipleri iyi iletişim reklam ve planlı bir sunum broşürü ile çok az öz kaynakla cesurca başarmışlardır.

Tüm samimiyetimle diyorumki bundan önce geçmişte yapılmak istenen projelerde olduğu gib yaşadığımız hissi, siyasi, sahsi ,menfaatler için keşke engel olmasaydık demeyelim. Proje ile çıkacak sorunların çözümü vardır , önemli olan Hayra hizmet edenlerin yeniliklerin destekcisi ve yanında olmaktır. Tüm çekişmelerimiz dedikodular iş yerine laf üretmek NUFUSUMUZUN AZ OLMASINDAN GÖÇ VERMEMİZDENDİR SORUNLAR NUFUSUMUZUN ÇOĞALMASI İLE BİTECEKTİR ÇARE NUFUS ARTIŞINDADIR.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi Koparatifciliği desteklemek TOKİ PROJELERİNDE OLDUĞU GİBİ DEVLETİMİZİN GÖREVİDİR.
ANAYASAMIZDA KONUT HAKKI
Madde 57 – Devlet, şehirlerin özelliklerini ve çevre şartlarını gözeten bir planlama çerçevesinde, konut ihtiyacını karşılayacak tedbirleri alır, ayrıca toplu konut teşebbüslerini destekler.

Mudurnu insanınıın tecrübesi , güçlü bilgisi alt yapısıyla S.S MUDURNU TOPLU KONUT YAPI KOPARATİFİ başaracaktır. Koparatif kurucularımız bu işi bilen güçlü kişilerdir .Yeni girişimi başlatanlara teşekkür ediyor ve kutluyorum hayırlı uğurlu olsun tüm Mudurnu severlere Mudurnuluyum diyenlere.

Uğur Türesin MUDURNU HABER www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir