Mudurnulular Gecede buluşuyor

Mudurnulular Gecede buluşuyor

 

Mudurnu nun Tek tanıtım Derneği Mudurnu Kültür Turizm Derneği  ( MUKTUDER ) in organize ettiği  gecede Mudurnulular bir araya gelecek.

Mudurnu Düğün Salonunda gerçekleştirilecek gecede   Yöresel Müzik ziyafeti verilecek. Mudurnu da gerçekleştirilecek gece sayesinde Mudurnu nun tanıtımını 365 gün üstlenen MUKTUDER derneğine Maddi ve Manevi  destek verilecek.

ÖZLENEN BERABERLİK

MUKTUDER Derneği sayesinde  ilçemizde özlenen beraberlik bu gece sayesinde yeniden canlanacak. Yurdun değişik yerlerinde yaşayan Mudurnu lular geceye katılarak belki yıllardır göremedikleri  dostları ile hasret giderecek. Muktuder derneği olarak  Mudurnu’nun Tarihi ve Turizmi konusunda tanıtımlarının  yapılmasında nelere ihtiyaç olduğu ve  geceye katılanların nasıl Mudurnu nun tanıtımının daha fazla yapılabilmesi konusunda değerlendirmeler yapılacak.

 

Gece MUKTUDER derneğimizin faaliyetlerinin dahada  genişlemesi için yapılmakta olup, Giriş Biletleri  Salon girişinde  25 tl karşılığında temin edilebilir. Gece Müzik Eğlence ve Yemeklidir.

www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir