Mudurnulu ÜCRETSİZ Kaplıcaya girecek

Mehmet Emin YERDELEN Röportajı : MUDURNU HABER Aydın ÖZPELİT

Sarot ATLANTİS ile ilgili Röportaj: Aydın ÖZPELİT
Mudurnulu ÜCRETSİZ Kaplıcaya girecek

Bolu nun Mudurnu ilçesinde  Termal Faaliyetlerini sürdüren SAROT TERMAL VADİ A.Ş Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mehmet Emin YERDELEN  Mudurnu ilçesinde yapacakları Günü Birlik Kaplıca tesislerinden ilçe halkının Ücretsiz faydalandırılacağının müjdesini verdi.

Mudurnu Haber Aydın ÖZPELİT ile  SAROT TERMAL VADİ A.Ş nin yeni yapacağı yatırım alanlarını gezdiren Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Emin YERDELEN  Sarot Termal Vadiyi bitirdiklerini ifade ederek, Tapuları vermeye hazırlanıyoruz , 2 Etap Sarot Palace   inşaatına başladık bir aksilik çıkmaz ise 2014 sonu gibi bu projeyi de bitirip hizmete açacağız dedi.

 

BU TESİSLER TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK PROJESİ OLACAK

Sarot ATLANTİS ile ilgilide bilgiler veren  YERDELEN, 300 dönüm arazi içerisinde 2215 blokta  Contry Villa yapılarak Taşkesti bölgemizde  adım adım Bölgemizin Tüm Bürokratları ve yaşayanları ile birlikte  el ele vermişiz , gönül gönüle vermişiz  birileri bizim hakkımızda  çeşitli yorumlar yapılıyor, onlar ne derlerse desinler biz yolumuza devam edeceğiz ve bu Tesisler Türkiye nin en büyük Projesi olacak dedi.

 

1200 Personel ile çalışacağız

Mehmet Emin YERDELEN  yapılacak Projeler sonrasında Bölge de 1200 civarında Personel ile çalışacaklarını ifade etti.

 

MUDURNU PROJESİ NE DURUMDA

Mehmet Emin YERDELEN, Mudurnu’da sondajlarımızı vurduk , çok bereketli sularımız ortaya çıktı , birileri Saadet suları ile alay ediyor ama Allah nasip etti Mudurnu’da da Saadet suyu çıktı, Mudurnu’da 750 dönüm arazi üzerindeki Tapu işlemlerimiz devam ediyor, Burc El Babas adında 2400 projeli Yurt dışı bağlantılı olup Kuveyt teki Satış ofisimizde satışlarımız devam ediyor ve Mudurnu da 2400 Tripleks Villa ya başlıyoruz dedi.

 

MUDURNULULARA ÜCRETSİZ OLACAK

Yerdelen, Mudurnu’da yapılacak  olan Günü Birlik Kaplıca tesislerini Kendilerinin Taahhüt ederek Mudurnululara Ücretsiz olarak hizmet vermek için  biz  sözümüzü verdik  dedi.

www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnulu ÜCRETSİZ Kaplıcaya girecek” için bir yanıt

  1. Aydın Bey, Sarot Termal Tesislerinde vatandaş parasıylada olsa kaplıcadan faydalanabiliyormu ?

    EDİTÖR: Arkadaşım şu an için faydalanılmıyor. Tadilatta. Günü birlik vatandaşaların gireceği yerler yapılıyor. Şu an sadece Decremülk Sakinlerinin girebildiği DEVRE MÜLK sistemi var. Fakat bizim Mudurnulu hemşerilerimiz bi şekilde Ücretsiz olarak giriyor. Çünkü orada, ahbabı,tanıdığı,yareni,hısımı , mutlaka bi şeyi olan var. ONUN İÇİN GİDEN HAVUZA GİRMEDEN GELMİYOR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir