MUDURNU’DAN AK PARTİ YÜZDE YETMİŞ BEŞ OY İSTİYOR


MUDURNU’DAN AK PARTİ %75 OY İSTİYOR

Ak Parti Bolu il Başkanı Yüksel ÇOŞKUNYÜREK  Mudunru ilçesinde Muhtarlar ile bir sohbet toplantısı yaptı.

Mudurnu Yarışkaşı otelde yapılan toplantıya   Bolu Milletvekili Adayları Ali ERCOŞKUN ve Mehmet Emin GÜZ de katıldı.

 Kılıçdaroğlu; Vergi toplamasını bilirim diyor

Ak Parti Bolu il Başkanı Yüksel ÇOŞKUNYÜREK   Kemal KILIÇDAROĞLU nun  vergi toplamasını bilirim dediğini belirterek ben ilave bir şeyler yapacam ama yine vatandaştan toplayacam dediğini hatırlattı.

Hesap uzmanıyım diyen Kılıçdaroğlu nun SSK döneminde kurumun battığını belirten Yüksel ÇOŞKUNYÜREK  CHP nin geçici hedeflerin peşinde olduğunu ifade ederek AK Parti olarak biz  2023 diyoruz,2053 diyoruz, hedefler koymuşuz, bu hedeflere koşmak içinde gece gündüz hep beraber çalışıyoruz dedi.

TANJU ÖZCAN 3000 TANE SORU SORMUŞ

Ak Parti Bolu il Başkanı Yüksel ÇOŞKUNYÜREK    Bolu  CHP Milletvekili  arkadaşımızın vekilliği süresince  Bolu’ya şu faydası oldu diyebilen varmı ? dedi. Arkadaşımızın öğündüğü tek şey ben üç bin küsürtane soru sordum, bende öyle diyorum her ortamda Evet soru sormasını öğrenmiş, mesele soru sormak değil, mesele Bolu ya hizmet etmek, Bolu için çalışmaktır dedi. Bunun içinde bizim üç tane Milletvekilimizin geçmiş dönemlerde olduğu gibi  yine  güç birliği , el birliği içersinde  Bolumuza kazandırmamız gerekiyor dedi.

 

ŞU ŞÖYLE DEDİ, BU BÖYLE DEDİ DİYE ÜLKENİN GELECEĞİNE KÜSÜLMEZ

Ak Parti Bolu il Başkanı Yüksel ÇOŞKUNYÜREK ,  Mudurnu ilçesinde  Milletvekili  Adayı Tanıtım toplantısında , ben Ahmet’e küstüm, Vedat’a küstüm şunu yaptı, Yüksel Bey’e küstüm bana selam vermedi,telefonuma çıkmadı, Ali bey beni geçerken görmedi, şu şöyle yaptı bu böyle yaptı diye biz Ülkenin geleceğine küsmeyeceğiz. Buradaki mesele ne Yüksel’in meselesi , ne Ali nin ne Vedat’ın nede ilçe Başkanımın meselesi , mesele Ülkem,in geleceği meselesi , bizim bu inançta olmamız lazım, bu gidişte hareket etmemiz lazım, hepimiz insanız, hepimizin eksiği,noksanı yanlışı olabilir, ama biz hiçbir zaman bu çalışmalarımızı yaparken art niyetli olmadık, samimi olduk bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz dedi.

MUDURNU ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ BU SEÇİMDE DE YAPACAK

AK Parti Bolu il Başkanı Yüksel ÇOŞKUNYÜREK Mudurnu’yu  ihmal etmediklerini ifade ederek, bundan sonrada gücümüzün yettiği kadar sizlerle el ele gönül gönüle verip  Milletvekillerimiz ve Teşkilatlarımız ile beraber Mudurnu’muza hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

 

CUMHURBAŞKANLIĞINDAKİ OYUN %10 FAZLASINI İSTİYORUZ

Çoşkunyürek, istikrarın devamı için Cumhurbaşkanlığında Mudurnu’nun bizlere verdiği destekten % 10 daha fazlasını sizlerden istiyoruz, %75 civarında sizlerden oy desteği istiyoruz sizlerin destekleri ile gerçekleştireceğiz, inşallah Bolu’da 3-0 yapacağımıza inanıyoruz dedi.

 

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU’DAN AK PARTİ YÜZDE YETMİŞ BEŞ OY İSTİYOR” için bir yanıt

  1. dalga geçiyor zannımca .. ya da bu adam Mudurnu da olduğunun farkında değil galiba :D

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir