MUDURNU’DA TURİZM HAYAL ÜRÜNÜ

VALİ YARDIMCISI AYHAN KARTLI ; MUDURNU’DA TURİZM HAYAL ÜRÜNÜ

Bolu vali yardımcısı Ayhan KARTLI ABANT- MUDURNU Çalıştayı esnasında soruları cevaplama sırasında gelen bir soru üzerine şöyle bir Cevap verdi.

Mudurnu’da İmara açık bölgelerde Belediyenin o bölgeyi koruma çabası var, hatta başkanla nasıl ekstra tedbirler alabiliriz diye toplantı yapmıştık. Canımızın istediği yerde yasaklama şansımız yok, Bolu Merkezi için hem Bolu Belediyesi ve Bolu il Özel İdaresi ortaklaşa olarak ayrı ayrı aynı yönde karar almışlardı ve bu sayede bu bölgede bir alan oluşmuş ve Kümes yapımına kapatılmıştı.

ayhankartli-mudurnu

VALİ YARDIMCISININ  “BİR HAYAL UĞRUNA OLMAMIŞ BİR TURİZM ”  SÖZÜ SALONDAKİ MUDURNULULARI ŞAŞIRTTI.

Mudurnu Bölgesi Çiftçilik ve Hayvancılığın olduğu bir bölge, bu sefer “ BİR HAYAL UĞRUNA OLMAMIŞ BİR TURİZM ” adına Çiftçinin arazisine Kümes yapmasına veya yapı yapmasına engellemek veya yasaklamak sorumluluktur, insanlar parasını bulmuş, kaynağını bulmuş doğru yerlere yönlendirmek şekliyle olabiliyor dedi. Bu konuda bir yetki yok, dedi. Bu sözler üzerine salonda Çalıştay için Mudurnu ilçesinden gelen vatandaşlar  birbirlerine bakınarak, biz buraya niçin geldik? konumuz Turizm, Vali bey  Hayal kuruyorsunuz dedi diye şaşkına döndüler.

NEDEN MUDURNU’DA İMAR ALANLARININ DİPLERİNE KADAR RUHSAT VERİLİYOR?
Çalıştayda Mudurnulu Bülent AĞRI Bolu ve çevresinde Kümes yapımları yasaklanmış iken neden Mudurnu’da İmar alanlarının diplerine kadar halen neden ruhsat veriliyor dedi.

AYDIN ÖZPELİT 

İHLAS HABER AJANSI MUDURNU
www.mudurnuhaber.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir