Mudurnu’da Termal Turizm kütleyecek

Mudurnu’da Termal Turizm kütleyecek

Mudurnu ilçesinde başlayan termal projeleri her geçen gün ilçeye  ilgiyi dahada çok artırıyor.

 TURİZMCİLER İLÇEYE YATIRIMA DEVAM EDİYOR

Mudurnu ilçesinde yatırımlarına devam eden  Taşkesti Sarot Termal Tesisleri  Taşkesti Beldesindeki  Projalerine devam ederken Mudurnu ilçesinde de  Arap Projesi olan BURJ AL BABAS projesi ile ilçeye Arap Turistleri getirmek için gece gündüz  inşaatlara devam ediyor.

 

 SONDAJLAR DEVAM

Sarot Termal tesislerinin Mudurnu ilçe genelinde aldığı Sondaj izinleri sonrasında şimdiye kadar 3 yerde sondaj çalışması yapıldı. Şimdi ise Mudurnu Toki konutları yanında şehir merkezinde sıcak su arama çalışmaları  başladı.

      MUDURNU MERKEZ DE SICAK SU ARAMA ÇALIŞMASI

Mudurnu  Musalla mahallesinde  başlatılan sıcak su arama sonrasında sıcak suyun bulunması ile birlikte ilçedeki Termal  Turizm’in rengi değişecek.  İlçede Halk eğitim  Müdürlüğü tarafından  düzenlenecek olan kurslar sonrasında Ev pansiyonculuğu sertifikası verilecek.

 

AMAÇ, TERMAL EV PANSİYONCULUĞU

Edinilen bilgilere göre  ilerleyen yıllarda Mudurnu merkezde  bulunan  ve atıl durumda olan evlerin Kültür Turizm Bakanlığı tarafından hibe yolu ile tadilatlarının yapılarak   ilçede  TERMAL VE TARİHİ Turizm canlandırılacak. Mudurnu  Tarihi evleri  Sıcak Termal sular ile can bulacak.

 

 MUDURNU HABER : ÖZEL HABER AYDIN ÖZPELİT

www.mudurnuhaber.com

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir