Mudurnu’da OKUL zili çaldı

Mudurnu’da OKUL zili çaldı

Mudurnu’da 2013-2014 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zili Mudurnu Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda çaldı.

Yaklaşık 3 aylık yaz tatilinin ardından ders başı yapan öğrenci ve öğretmenler yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın mutluluğunu yaşadılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, konuşma yapan Okul Müdürü Ali Osman KURU şunları  söyledi: “Bu yıl okula başlayan 1.Sınıf, ve hazırlık sınıfı öğrencimiz oldu. 2013 -2014 Eğitim-öğretim yılı vatanımıza, milletimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını ve başarılı bir yıl geçirmeyi temenni ederim. Bir eğitim ve öğretim yılına daha başlarken öğrencilerimiz, okula tekrar merhaba demenin sevincini, biz öğretmenler de sevgili öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğu ve aynı zamanda gururunu yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler 2.evinize hoş geldiniz. İlköğretim, eğitimin ilk ve temel basamağıdır. Bize yaşam boyu gerekli olan bilgi ve becerilerin temeli ilköğretimde atılır. Okul insanın şekillendirildiği yerdir. Bize ve öğrencilere şu andan itibaren büyük bir görev düşmektedir. Yeni eğitim ve öğretim yılının hepimiz için başarılı geçmesi dileği ile saygılarımı sunarım.” dedi

Daha sonra ilk ders zilinin çalması ile birlikte Mudurnu Cumhuriyet  İlköğretim Okulu’na gelerek “hayırlı olsun” temennisinde bulunan Veliler sınıfları tek tek gezerek öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılının başlama coşkusuyla sınıflarına girdiler ve masalarının üzerinde kitaplarını hazır buldular.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir