Mudurnu’da Öğrencilere Kutsal Hediye

Mudurnu’da Öğrencilere Kutsal Hediye

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde geçtiğimiz yıl eğitime başlayan Abdurrahim Tursi İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilere hediye olarak Kuran-ı Kerim dağıtıldı.

 

Bolu‘nun Mudurnu ilçesinde geçtiğimiz yıl eğitime başlayan Abdurrahim Tursi İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilere hediye olarak Kuran-ı Kerim dağıtıldı.

Yeni açılan Abdurrahim Tursi İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan öğrenciler, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mudurnu İlçe Kütüphanesi’ne geldi. Çeşitli araştırma ve incelemelerde bulunmak üzere Mudurnu‘ya giden Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Hizmetleri Şube Müdürü Fevzi Kaya, bir yıl önce eğitim öğretime başlayan okulu ziyaret etti.

İlçe Kütüphanesi’ne gelen Fevzi Kaya, bir süre öğrencilerle sohbet ettikten sonra Kuran-ı Kerim dağıttı.

Aydın ÖZPELİT MUDURNU İHA  www.mudurnuhaber.com

 

“Mudurnu’da Öğrencilere Kutsal Hediye” için 3 yanıt

  1. çok enteresan bir haber .. iyi ki yapmışşınız arkadaşlar yoksa heder olacaktık.. imam hatipte kuran-ı kerim hediye etmişlerrrrr.. hemde imam hatipteeee hemde hediyeeee….wayy canınaa..!!!!

  2. Dilek hanım, Mudurnuda Kuranı Kerim dağıtılması ve imam hatiplilere dağıtılması sizi niye bu kadar tedirgin etti. Bundan 6 ay önce İNCİL dağıtılmıştı ozaman hiç tepkigöstermediniz.Kuranıkerimimam hatiplilerie değilde kahvedekileremidağıtılacaktı.
    Mudunruda bu şekilde düşünenlerin Allah veriyor cezalarınıama hala anlayan yok. Pes size ilçeyi zaten bunun için terk ettim. Hala akıllanmamışsınız vesselam

  3. Mudurnu islam kardeşim ; .”Kuranıkerimimam hatiplilerie değilde kahvedekileremidağıtılacaktı.” demişsiniz elbette hem kahvehanelerde hem çarsı pazarda hem kapı kapı ve de ücretsiz dağıtımı olmalı ki kuranı bırılerının tekelı olmaktan cıkartıp ınsanların gercekten faydalandıkları bır kitap haline getirelim .. bundan dolayıdır ki bu haber , haber değeri taşımamaktadır.. imam hatip ne demektir sayın kardeşim , ayrıca terki diyar konusunda isabet etmişsiniz , en azından kendi adıma memnun oldum .. Allah sizi ödüllendirsin :)) Amin..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir