Mudurnu’da Bayramlaşma

VEKİLLERİMİZ İLE MUDURNU’DA BAYRAMLAŞMA
 
AK PARTİ Bolu İl Başkanımız ve Bolu Milletvekillerimiz Ali ERÇOŞKUN, Fehmi KÜPÇÜ ve Fatih METİN İlçemize gelerek halkımız ve partililerimiz ile bayramlaştı.

 

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu’da Bayramlaşma” için bir yanıt

  1. Bu bayramlaşma sadece Facebook’a resim yüklemek için yapılmış samimiyetten uzak soğuk bir bayramlaşma. Sayın vekiller kendilerini herkesin vekili, bölge halkının sözcüsü görmediği sürece, ayırım yapmadan insanları ön yargısız kucaklamadıkları sürece bilsinler ki onlar da ve onları yanlış yönlendiren daha doğrusu yönlendiremiyen hep yönelenen Mudurnu yönetimi yanlış yapıyorlar.
    Sayın Cumhurbaşkanı,Sayın Başbakan bu tabloyu görseydi vekilleri dahil tüm yetkilileri görevden alırdı. Bu yüzler neden asık,neden soğuk… Sizler en güzel partinin en güzel insanlarısınız. Yaptığınız işler yanlış değil.
    Sizler memleketin en sevilen insanları olmalısınız. Sizlerin yanına yaklaşmaya korkuyoruz. Küçük yerlerde büyük siyasetler yapılmaz. Siyasetimizin konusu Mudurnu olsun Mudurnulular, Mudurnu’da yaşayanlar olsun.
    Sözüm sadece sizlere değil,tüm siyasi partililere olsun. Biz küçük esnaflar seçimden seçime siz iktidar partisi veya diğer siyasilerle görüşmek istemiyoruz.
    Sayın Vekilim Erçoşkun beraber Orüste büyümedikmi? Metin Soygür abim, seni her yerde sevdiğimi saydığımı söylemiyormuyum? A
    Ahmet Uzun Abim, Vedat Özkan abim sizleri hiç es geçtimmi? Mehmet Arıkan abim sana hala iş yaptırmıyormuyum? ve diğer herkes hepinizle samimi değilmiyim?
    Hepinizi sevilen, seven derdi MUDURNU olan insanlar olmaya davet ediyorum.
    Sürc-i Lisan ettiysek af ola…
    Saygılarımla..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir