MUDURNU YU TERMAL ŞEHRİ YAPACAĞIZ

MUDURNU YU TERMAL ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesinde yatırımlarına 2005 yılında aşlayan Sarot Termal A.Ş bölgedeki yatırımlarına devam ediyor.

Taşkesti Beldesi Ilıca Bölgesinde Taşkesti Sarot Termal Vadi, Devre Mülkleri ile Karne puanını artıran firma,  aynı bölgede 2.ve 3. Etap Devrelerin satışlarına başladı.

 MUDURNU PROJEMİZ, ÖRNEK BİR PROJE  OLACAK

Sarot Termal Vadi, yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin YERDELEN, 2005 yılında Taşkesti Sarot ta başlayan Termal Serüveninin Mudurnu ile devam edeceğinin müjdesini verdi.

YERDELEN, Mudurnu Projemiz, Örnek bir Proje olacak, Proje üzerinde yıllardır çalışıyoruz, artık sona gelindi, en kısa süre içersinde Mudurnu Projemize start vereceğiz dedi.

YERDELEN, Mudurnu İlçesindeki Projemiz Yıldırım Beyazıt Mahallesinde olacak,  Mudurnu ilçesindeki yapacağımız yatırımlar için siyasi ve yerel yönetimin desteklemesi sayesinde Mudurnu ve Çevresini TERMAL ŞEHİR haline getirmeyi planlıyoruz dedi.

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU YU TERMAL ŞEHRİ YAPACAĞIZ” için 5 yanıt

  1. MUDURNUMUZDA NUFUS PATLAMASI.
    İNŞALLAH BU PROJEDE BAŞARILI OLACAK MUDURNUMUZUN TURİZM KADERİ DEĞİŞECEK . Çiftci mizin arazi değerleri 10 kat artacak.HER ALANDA ALTARNATİF TURİZİM MUDURNUDA PATLAYARAK 10 YIL İÇİNDE İLÇE KÖYLER NUFUSUMUZ 18 BİNLERDEN 30 BİNLERİN ÜSTÜNE ÇIKACAK İNANIYORUM ALLAH O GÜNLERİ GÖSTERSİN CÜMLEMİZE EMİN BEYE VE BÜLENT BNEYLERE TEŞEKKÜRLER.

  2. İnşaallah kısa sürede başarı elde edilir. O suyun Mudurnuya gelmesi ve değerlendirilmesi örneği Balıkesir Biga da var gördüm. Uygulama çok iyi. Orada Firma ile Belediye birlikte hareket etmiş. Sonuç çok başarılı olmuş. Hera termal diye geçiyordu yanılmıyorsam. O suda çok kireçliydi, büyük havuzlarda suyu bekletip içersine damlatma ile bir sistem oluşturmuşlar ve boruların içinde kireç köfeke oluşmasını engellemişler. Sonra bu sarot işini yapan firma tereaklı termal de de başladı, iyi sonuçlar elde ediyorlar. İşleri rast gitsin ve Mudurnumda kazansın. Hayırlı uğurlu olsun.

  3. termal kaplıca ve konaklama yerleriniz ateş pahası kalmak için millet vekil veya patron olmanız gerekir. Saygılarımla…….

  4. resimlerden gördüğüm kadarı ile luks inşa edilmiş.diğer termallere göre fiyatı uygun (200-300 lr) fakat—yolu çok sapa,yol üstü değil,özel gitmek gerekiyor.keşke ilk sene ucuz fiyat verselerdi tanıtım olurdu,hem otele gelenlerde devre mülkleri görürlerdi.—mudurnunda kısa zamanda yapılıp açılacağını zannetmiyorum.

    1. 200-300 Lr apartlarda yemeksiz 4 kişi için zannediyorum—.hala yemekli otel tam pansion varmı anlamış değilim.- büyük termallerde tam-yarım pansion diye çarşaf gibi ilanlar var —-devre mülk mü ,otelmi ,ikisidemi kesin belli değil

      MUDURNU SAROT TERMAL HAKKINDA

      Mudurnu Sarot Termal Devremülklerinde 1+1 Daire Fiyatları gecelik 125 tl ile 175 tl arasında değişmektedir. Devre Mülk içersinde 1 W Yatak 2 adet Çift kişilik yatak LCD Tv,Buzdolabı, 5 KİŞİLİK mUTFAK SETİ bulunmaktadır. Banyo da ise Jakuzi bulunmaktadır. Balkonu vardır. Evlerden Sosyal tesislere geçmek için yeraltı geçiş sistemi bulunmakta olup, dış etkenlerden zarar görmeden evinize ulaşabilirsiniz. Sosyal tesislerde A101 Mağazası ve yerel ürünler ve benzeri mağazalar bulunmaktadır. İçeride 1 adet Ziraat Bankası ATM si mevcuttur. Devremülklerde konaklayan misafirlerimiz ücretsiz olarak Bay ve Bayan Yüzme Açık ve Kapalı Havuzlardan, Hamamlardan, Saunalardan,Sıcak Odalardan,Buhar Odalarından ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Ayrıca Tesis içersindeki Restauranttan ücreti karşılığında Açık Menü birbirinden Lezzetli yemeklerden alabilirsiniz.
      İyi tatiller

      Mudurnu SAROT Termal Vadi Kiralama danışma Tel: 0535 735 91 64

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir