Mudurnu ya BAL Akıyor

Son günlerde hemen, Hemen Tüm Tv kanallarında  BAL Reklamları yayınlanıyor.

MUDURNU BAL

Her Tv kanalında  yayınlanan BAL Reklamları öve öve  Bal ın faydalarını bitiremez  iken, BAL satışlarından kendi Balını üreten ama tüketmeyen MUDURNU ilçemizde nasibini aldı.

 

Mudurnu ve köylerinden  TV kanallarındaki  BAL reklamları sayesinde MUDURNU ilçesine adeta Kargolar aracılığı ile BAL yağıyor.

Mudurnu ve yöresinde üretilen  Hakiki Çam Balı  varken TV kanallarındaki Reklamların etkisi ile  kilo, kilo BAL siparişi verildiği tesbit edildi.

www.mudurnuhaber.com

mduurnu bera otel

MUDURNU REYON

“Mudurnu ya BAL Akıyor” için 2 yanıt

  1. bizim milletimiz böyle.ucuz olsunda nasıl olursa olsun yapay oldugunu bile bile alıyorlar ama reklamlar sağ olsun bir bal fiyatına iki adet sipariş veriliyor.hakiki bal olmadıktan şeker yedikten sonra istersen bir bal fiyatına 3 tane sipariş verilebilsin.

  2. Kalite organik balın süzme kilosu 50 TL civarında satılıyorken, kavanozu (kilo) 15 TL ye kadar düşmesi bana pek normal gelmiyor. Vakti zamanında (12 Eylül dönemi paşası) “bir damlacık deterjanla 1000 tabak yıkayınız” reklamına da yuh demişti. Bu bal konusu. Reklama pek önemvermemek gerkiyor. İşin uzmanına bir göstermek lazım. Yoksa glikoz şurubru almış olmuyormusunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir