Mudurnu Turizm yapacaksa, ABANT sız olmaz

Mudurnu Kültür Turizm ve Dayanışma Derneğinin  düzenlediği Mudurnu sorunları ve çözüm yolları toplantısında  Bolu Mudurnulular Derneği adına Sami ÖZDEMİR söz aldı.

MUDURNU’DA TURİZM OLACAK İSE ABANT SIZ OLMAZ

Sami ÖZDEMİR , Mudurnu ilçesinde Turizm yapılması planlanıyor ise  ABANT  mutlaka Mudurnu ya kazandırılmalıdır dedi.

Konuşmasında, Bolu Belediyesinin ABANT ı almaya kararlı olduğunun altınıda çizen ÖZDEMİR, Bolu Belediye Başkanı GÖLCÜK ü Bolu ya dahil ettik sıra ABANT ta orayıda alacağız sözlerini katılımcılara hatırlattı.

 ABANT I MUDURNU  BELEDİYESİNE BAĞLAYABİLİRİZ.

Özdemir, ABANT ı Mudurnu Belediyesine bağlayabiliriz, neler yapılır, nasıl bağlanır o konuda tartışmamız ve çözüm bulmamız gerekli, eğer duyarsız kalır isek Bolu Belediyesi ABANT ı en kısa sürede kendine bağlayacak haberiniz olsun dedi.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu Turizm yapacaksa, ABANT sız olmaz” için 5 yanıt

  1. Sayın SAMİ bey ABANT coğrafi olarak zaten MUDURNU sınırları içinde kalmaktadır.fakat iki dere arasında kalmış olan idarecilerimiz kafalarını kuzeye çevirmekten acizler.misafirlerini MUDURNU ya davet ettikleri vakit ABANT üzerinden gelen yolu tarif etmektedirler.

    -bizim ABANT ve YAYLALARIMIZ var demekten kendilerini alamazlar.iş icraata geldi mi yönlerini ABANT a bile çevirmezler.eğer bugün halen daha ABANT MUDURNU sınırları içinde kalıyor ise MUDURNU içindekiler sayesin de değil oradaki yayla sahipleri olan ÇEPNİ,ALPAĞUT,SAMAT,PELİTÖZÜ,ÖRENCİK VE BULANIK köylerinin sayesindedir. maalesef MUDURNU nun zerre kadar katkısı olmadığı gibi ilgi ve alakası bile yoktur.aynı turistler gibi sadece piknik yapmaktan ileri gidememişlerdir.

    lafa geldi mi hiç kimse mangalda kül bırakmıyor,icraata geldi maalesef ortalıkta hiç kimseler görünmüyor.

    ne yapılacaksa yapılsın lafla peynir gemisi yürütülmesin artık!..

  2. Mudurnuda turizm ve diğer konularla ilgili yapılan toplantıda görüşülen ve Mudurnumuzun Ali menfaatleri ile ilgili sorunlara ilgi gösteren her kesimden ilgililerin bulunduğu bir toplantıya bir Basın mensubu olarak verdiğiniz degeri anlayamadığımı toplumu aydınlatacak haberlerden neden kaçındığınızın anlaşılamadığını üzülerek belirtmek isterm. Saygılarımla.

    EDİTÖR: İsmail abi, hangi haberi yayımlamamızı istiyorsunuz?

    Yıllardır daha geniş toplantıların bile Mudurnu da ses getirmediğini biliyorsunuz umarım. Ayrıca Toplantı ile ilgili Haber ve detyları yayınlamaya devam edeceğiz.Ama, gerek yaptığımız haberlerin gerekse yazdığımız köşe yazılarının altlarınada yorumlarınızı ve desteklerinizi bekleriz. Hoca ile Köylünün işine varmasın. İlginize teşekkürler.

  3. ABANT YAYLALARI VE ABANT İDARİ YÖNDEN MUDURNU YA BAĞLI…
    SAMİ BEY İNŞALLAH BU DÖNEMDE SİZİ MUDURNU BELEDİYE BAŞKANI GÖRÜRÜZ …..
    O ZAMAN BU SORUNU ÇÖZERSİNİZ …BAŞARILAR ŞİMDİDEN…

  4. Tüm Hemşehrilerimizin Duyarlı Olmaları Arzusuyla, YÜZYILLARDIR MUDURNU İLÇE SINIRLARINDA OLAN ABANTIMIZA ÖNCE ÇEVRE VE DOĞAYI KORUMAK ÜZERE YAPILACAK HER YATIRIMDA MUTLAK VE MUTLAK ABANT DİBİ YÖRE KÖYLERİMİZİN VE MUDURNU İLÇEEMİZİN HAK VE MENFAATLERİNİ HEP BİRLİKTE KORUYARAK GERÇEKLEŞTİRİLMESİ SAĞLANMALIDIR. EN KÜÇÜK GELİR GETİRECEK TUVALET HİZMET YATIRIMI BİLE OLSA. YILLARDIR ABANT DİBİ KÖY MUHTARLIKLARIMIZDA BU MÜCADELEYİ VERMEKTEDİR.TÜM MUDURNU DIŞINDA YAŞAYANLAR HALEN İLÇEMİZDE YAŞAYANLAR VE KÖYDE YAŞAYAN MUDURNULULARA DÜŞEN MESHULİYET , SİYASİ TEMSİLCİLERİMİZİN SORUMLULUKLARINI HATIRLATMAK VE ONLARI DESTEKLEMEK OLMALIDIR.HEPİMİZ MUDURNUNUN GELECEĞİ OLAN BACASIZ SANAYİ TURİZM SEKTÖRÜNÜN GELİŞİM BAŞARISI ABANTIMIZIN SAHİPLENİLMESİNE BAĞLIDIR.HERBİRİMİZİN GÖREVİ POLİMİK amacından saptırmadan YAPMADAN YARINLARI DÜŞÜNEREK HEP BİRLİKTE HAREKETLE TABİİ HAKLARIMIZI KORUMAK OLMALIDIR. BU SEBEPDEN DOLAYI İLETİŞİM VE BİLGİ EDİNMEMİZİ SAĞLAYAN TÜM HABER SİTELERİMİZE TEŞEKKÜRÜ HEMŞEHRİ OLARAK BORÇ BİLİYORUM. Ttüm temsilcilerimizden ve meslek sivil toplum derneklerimiz ve ileri gelen şahsiyetlerle OLUŞTURULACAK ÇALIŞMA GURUBUNDADA MECCANE GÖREV ALMAYA HAZIR OLDUĞUMU BEYAN EDİYORUM..HABER SİTEMİZDE DE EN AZINDAN HEMŞEHRİLERİMİZİN OLUMLU OLUMSUZ GÖRÜŞLERİYLE DESTEK VERMESİ GEREĞİNİ HATIRLATARAK SELAM SAYGIMI GÖNDERİYORUM.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir