Mudurnu TOKİ de Çevre düzenlemesi

Mudurnu TOKİ de Çevre düzenlemesi

Mudurnu ilçesinde yapımı devam eden  Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 2.TOKİ konutlarında çevre düzenlemesi soğuk hava şartlarına rağmen devam ediyor.

2.TOKİ konutlarında çevre düzenlemesi  oyun Parkları ve Bahçe düzenlemeleri devam ediyor. 2.TOKİ konutlarının anahtar teslimatları konusunda ise şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. TOKİ Konutlarında anahtar teslimleri 2014 yılının ilk aylarında yapılması bekleniyor.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu TOKİ de Çevre düzenlemesi” için 3 yanıt

  1. o elektrik direği olmasada keşke yerin altından elektrikler döşenseydi..asfalt atıldıktan sonra düzeltirler sanırım..bizde adet böyledir…:) yol yakınken o ışıklandırmaların kabloları yerin altına alınabilir diye düşünüyorum…

  2. Yetkililer el atsada şu dolayüz köyü kavşağında da Mudurnu ya tokiye ve Musalla mah. lesine giriş yolu yapılsa, Bolu milletvekilleri Ankaraya giderken birde D-140 karayolunu kullansalar, İstanbula giderken Taşkesti, dokurcun yolunu kullansalar bu yolların Mudurnu için ne kadar önemli olduğunu anlarlar. herkese selamlar.Yol medeniyet demektir.

    1. Arkadaşlarım şu fotoda gördüğünüz direk toki ana trafo hattı direğidir.belediye fen işleri yetkilileri projeyi yapılmadan inceleselerdi bu hata olmazdı.bundan sonra vatandaş evine yerleştikten sonra çok zor olabilir.birde dolayüz köy sınırına kadarki olan bölge belediye sınırları içerisindedir.sayın bld.bşk. geçen hafta o bölgedeki villasına kadar kilit parke döşettirmiştir.umarız bu yoluda en kısa zamanda yaptırır diye düşünüyoruz.saygılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir