MUDURNU TAŞKESTİ YOLU

MUDURNU TAŞKESTİ YOLU
Mudurnu Taşkesti karayolunda Bayram öncesi yapılan çalışma sonrasında yollar delik deşik oldu.

Yollarda oluşan  büyük deliklerden dolayı araç sürücüleri zor anlar yaşarken , bir çok  araçta Jant eğilmeleri ve Lastik patlamaları yaşandığı görüldü.


www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU TAŞKESTİ YOLU” için 7 yanıt

  1. hiç calısma yapmasalardı bundan daha ıyi bır yol war dı.Yazın yapılacak yolu kısın yapmaya calısıolar.Bayram rezalettı

  2. otomobil vb gibi araçların tüm parçaları zarar görüyor..milli servetler yok oluyor ..oysa kaymak gibi bir yol olsa hem kazalar hem araçlar zarar görmez bence bir an önce bakım yapılmalı…o güzelim canlar zarar görmemeli…haydi karayolları işe başlama zamanıdır..

  3. ABANT BOLU ARASINA HERSENE MEVCUT SICAK ASFALT ÜZERİNE ASFALTLAMA YAPILACAĞINA BU YOLLARA SICAK ASFALT ATILSA DAHA İYİ OLAZMI ? BOLU MUDURNU YOLU DAHİL .

  4. bu borvocu sehaköylü babaslı sarotlu zenginler şu yulllara bi önce el attırsalar ya boyna boş boş reklam yapıp duruyolar da bi mürvetlerini görsek bildim bileli yok uçuyoz yok kaçıyoz ama traktöre binince 20 sene önce de hopçukluyodum şimdi de şinanay yavrum şinanay

    EDİTÖR: Muhsin abi sesin çıkmıyodu, tatilden döndün galiba. Bi çayını içmeye gelecem, haberin olsun. Sende olmasan memlkete sahip çıkan olmayacak.

  5. Allah rızası için birileri ilgilensin bu yolla heba edilen milli servete yazık.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir