Mudurnu Spor dan haberiniz var mı ?

Mudurnu Spor dan haberiniz var mı ?

İlçemizi MUDURNU dışında temsil eden bir MUDURNU spor olduğunu biliyorsunuz değil mi? Belki bazılarınız benim gibi Futbol’a uzaklığınızdan dolayı MUDURNU Spor un ne iş yaptığını bilmeyebilirsiniz.

Mudurnu ilçesinde değişik işlere gönül veren insanlar var, Futbol değince de akla, ilçede hemen akıllara gelen isimler  Kahveci  Tuncay ÖZTÜRK ( Mataracı)   Kahveci Kenan ZEHİR  ve şimdilerde ise Futbol da Ümit AYATA ( Şalgamcıların) VE   Tekvando- Judo işlerinde de Mehmet EFE yıllardır bir şeyler yapmaya uğraşırlar.

 

Mudurnu Tavukçuluğun   olduğu yıllarda 2000 li yıllara kadar  herhangi bir maddi sıkıntı yoktu, Mudurnu Tavukçuluk MUDURNU Spor un tüm giderlerini sırtlanır ve bu işlerde de gönüllü  Müdürümüz  Rahmetli  Sakin SAYAN  ağabeyimiz koştururdu.

 

Mudurnu Tavukçuluk un iflasından sonra MUDURNU spor un ilçemizin ismini taşıması hususunda sahalarda mutlaka olması gerektiği düşünülerek yoğun çabalar ile yaşatılmaya çalışıldı.

 

Geçtiğimiz yıl MUDURNU Spor BAL Liğinde oynadı, oynadı oynamasına da yaklaşık 100 üyesi bulunan MUDURNU Spor un ne yaptığını hiç birimiz takip etmedi. MUDURNU Spor yendiği zaman Hoparlör sisteminden duyduk, yenildiği zaman ne yaptığını bilmedik. MUDURNU Spor maçlarını ilçemizde Saha olmasına rağmen gitti Bolu da oynadı. Ama Bolu ilinde oynamasının bir sebebi varmıştı, ilçemizdeki saha nın bakımı yapılmadığı için Mudurnu Spor Bolu da gidip sentetik sahada ücret karşılığı  sahada top koşturup ilçemizin adını duyurmaya çalışmış.

 

 MUDURNU SPOR FESH EDİLİP, SAHA DEVRE DIŞIMI BIRAKILACAK

Mudurnu Spor için  dün Mudurnu Merkezde  bir toplantı yapıldı,  sağolsunlar benide çağırmışlar ve yönetime yazmışlar,  toplantıda Mudurnu Spor un durumu tartışıldı ve Mudurnu Spor un faaliyet gösterebilmesi için  maddi desteğe ihtiyaç duyulduğu  belirtildi. Geçtiğimiz yıl Bal liginde zorluklar ile çaba gösterildiği ifade edildi. Peki şimdi ne yapalım, Para yok, Mudurnu Spor Başkanlığına niyetli kimse yok, Saha yok , eeeee ne yapalım Mudurnu spor u fesh mi edelim ?

Toplantıda Mudurnu Kaymakamı  ve Mudurnu Belediye Başkanı ile   bir toplantı düzenleyip birlikte   Mudurnu Spor u  ne yapalım ve ne yapmalıyızı masaya yatırmayı düşündük.

 

Ben toplantıda kendi adıma söz alıp, Mudurnu Spor eğer yaşatılacaksa, suni destekler ile değil 100 üyenin ve diğer Ülke genelindeki Mudurnu sevdalılarının desteğinin alınmasını tavsiye ettim,  yoksa biz orada  5-10 yönetim kurulu üyesi, bakkal’a borç , çakkal a borç böyle Mudurnu Spor olmaz .

Gelelim Saha ya,  Mudurnu Spor sahasının bir zamanlar Türkiye nin 7.  En kapsamlı sahası olduğunu ifade eden  ve toplantıya katılan  SAYAN hocam  Mudurnu Spor devam edecekse mutlaka  maçların Mudurnu’da oynanmasını ve  Mudurnu Çocuğunun  Futbol sevgisini geçtiğimiz yıllardaki gibi yaşaması gerektiğini ifade etti.

 

Bakalım ilerleyen günlerde MUDURNU Spor ile ilgili neler yapılacak göreceğiz, Yok mu MUDURNU Spor u şaha kaldıracak Maddi gücü iyi olan birileri, Yok mu MUDURNU Spor a sponsor olacak memleket sevdalıları,  yok mu MUDURNU Spor yönetimine gönüllü girerek MUDURNU ilçemizin adının Spor ile duyulmasında katkı verecek kimse?

 

Sahip çıkılmaz ise MUDURNU Spor diye bir şey kağıt üzerinde bile kalmayacak, haberiniz olsun.

 

AYDIN ÖZPELİT

MUDURNU HABER

 

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu Spor dan haberiniz var mı ?” için 3 yanıt

  1. Allah aşkına neyin sporundan bahsediyorsunuz Mudurnu’da hiçbir halt olmaz daha küçük bir halı sahası bile yok yıllardır ona buna söylüyoruz herkes yapacağız öğütleriyle geçiştiriyorlar kimseden bir şey beklemeyin millet kendi keyfinde ve her zaman diyorum Mudurnu’nun çoğu insanı geri kalmış geri kafalı düşüncelerle devam eder buraya ne adam akıllı bir spor tesisi yapılır nede spora gönül verirler buraya yapılacak tek şey HUZUR EVİ’dir!

  2. çokgüzel bir ilçede yaşamaktayız lakin yerel yönetimlerin kısırdöngüleri artniyetli insanlar kocakafalı moronlar bencil açgözlü doyumsuz zenginler ledolubirmudurnu konuştuklarındamangaldakülbırakmayan mudurnuyu deyiltürkiyeyi vedünyayıkurtaraninsalarmudurnuiçinelerinikımıldatmıyorlar birde mudurnuda sosyal faliyetyokdiyeboluyakaçıyorlar birçabadadahiazdaolsabirkatkıdabulunmuyorlarçokyazık buinsacıklar mudurnulu yuz diye ortalıktakasılarakdolaşankişiler…….

  3. aydın abi kolay gelsin sizin işiniz zor desem yeridir çünkü her kes para için oynadılar kimse kimseye bakmadı nederseniz deyim Mudurnu vatandaşlar mudurnunun evladını mudurnunun çocuğuna bakmazsa bu takım hiç bir şey olmaz ben geçen sene bal da iken geleyim sizde oynarım dedim ama kimse yüzümüze bile bakmadı çünkü bizlere para veremeyiz dediler bende tamam geleyim dedim bana haftada cüzi bir para verin bana yeter dedim ama her kes gibi bir dünya para istemedik şimdi ne oldu bir dünya oyuncu futbola küstü takımı baraj maçında yalnız bıraktı onuda yapanlar papaz olarak oynayanlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir