” MUDURNU SEVGİ DERESİ OLMALI”

” MUDURNU SEVGİ DERESİ OLMALI”

2013 YILINDA TÜM MUDURNUMUZA İYİLİKLER BEREKETLER DOLU HİZMETLER GELMESİNİ TEMENNİ EDEREK TÜM MUDURNULU HEMŞEHRİLERİMİZİ MUDURNU GÖNÜL DOSTLARININ YENİ YILINI KUTLUYORUM..
GÜZEL MUDURNUMUZDA BUGÜNE KADAR GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE TÜM ZAMANLARDA SAĞLANAMAYAN TEK SORUN SİYASİ ADALET VE SİYASİ FANATİZİMİN ETYKİSİYLE KİŞİSEL KISKANÇLIKLAR. MEMLEKETİN ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN DOĞRU ÇALIŞANI DESTEKLEYELİM. ZAMAN ÖNEMLİ GELECEĞİMİZ ÖNEMLİ EL BİRLİĞİYLE ÇALIŞANLARI DESTEKLEYELİM DOĞRULARIMIZ ÜZERİNE SİYASET YAPALIM .

YENİ YILDA ŞAHSIM HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HAK İÇİN HER ALANDA ÜRETENLERİN İNSANIMIZA FAYDALI OLANLARIN YANINDA OLACAĞIM . SAYGI SEVGİ DOLU İLETİŞİMLERİMİZLE ELBİRLİĞİYLE MUDURNUMUZUN İHTİYACI OLAN SİYASİ ADALETİ SAĞLAMALIYIZ. İŞALLAH İLERKİ YILLARDA MUDURNU SEVGİ DERESİ OLACAK GENÇLERİMİZİN CESARETİ ÇALIŞMALARI YENİ GİRİŞİMLER BU İŞARETİ GÖSTERİYOR..UĞUR TÜRESİN

www.ugurturesin.com

www.mudurnuhaber.com

 

“” MUDURNU SEVGİ DERESİ OLMALI”” için bir yanıt

  1. çok değerli UĞUR BEY abimin yeni yıl için dilek ve umutlarına can-ı gönülden katılıyorum.UĞUR abimin affına sığınarak birkaç kelamda ben etmek isterim.

    hemşehrilerime şu soruyu sormadan da edemeyeceğim;MUDURNU neden SEVGİ DERESİ değil de FESAT DERESİ?Bunun sebebini kendimize soruyormuyuz hiç.kusurları neden hep karşı taraf da arıyoruz.

    sizlere kısa bir şiirle şuçlunun kim olduğunu,MUDURNU insanın hal ve davranışları sonucu mudurnu’nun nasıl fesat deresi olduğunun cevabını az da olsa anlayabiliriz.

    müslümanlar neden böyle perişan
    sebep ne arayıp soruyor muyuz
    bu işin sebebi bence müslüman
    acaba farkına varıyor muyuz

    müslümanlık adımız bizim
    adımız gibi mi tadımız bizim
    eksik mi dedimiz-kodumuz bizim
    fitnesiz,fesatsız duruyor muyuz

    islamın şartı beş imanın şartı altı
    diyerek işleriz her altı
    aklımıza gelmez toprağın altı
    emaneti sağlam koruyor muyuz

    esiri,esiri olmuşuz malın servetin
    zinanın,şehvetin,goğu gıybetin.
    vatanın,milletin,dinin,devletin
    en ufak işine yarıyor muyuz

    kitabımız kur’an ilim kokuyor
    kaç müslüman günde açıp bakıyor
    okuyan da işte öylesine okuyor
    manasına kafa yoruyor muyuz.

    diyeceksiniz ki bu şiirle MUDURNU’nun ve MUDURNU halkının alakasına var diyebilirsiniz.eğer cevabını bulmak isterseniz şiiri tekrar tekrar okumanızı isterim.sağa sola sormanıza hiç gerek yok cevabı açık ve seçik bir şekilde içinde.

    değerli UĞUR ABİM girişim ve iletişimden bahsetmiş.ha bu arada AVRUPAYA giden,medeniyet gören,çağdaş olma yolunda bilgi sahibi olan,benim bildiğim kadarıyla sayıları 15 kadar encümen üyeleri abilerime sesleniyorum şu an nerelerde siniz?Girişimci ve iletişimci abilerim;çok sesli koru gibi avrupa da gördüklerini ve öğrendiklerini bizlerle paylaştıkları için hepsini tek tek tebrik ederim.şu ana kadar paylaştıkları konu,sorun,ve çözümlerle ilgili önerileri için ayrıca teşekkür ederim.onlar olmasa ben hiçbir şey öğrenemeyecektim.

    fesatlıktan çıkıp SEVGİ DERESİ OLMA MÜCADELESİ YOLUNDA KATKIDA BULUNAN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.SESSİZ ÇOĞUNLUĞUN SESLERİNİN ÇIKMASINI KONUŞAN MUDURNU HALKINI,KONUŞTUKÇA BİRBİRİNİ ANLAYAN,FİKİRLERİNE TAHHAMÜL EDEN MUDURNU HALKININ OLMASI EN BÜYÜK DİLEĞİMDİR.
    DARICA’DAN SEVGİ VE SELAMLARIMI SUNARIM,HOŞ VE ESEN KALINIZ!..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir