Mudurnu nun Çubuk Şekeri

Bolu nun Mudurnu ilçesinde faaliyet gösteren Arbil Helvacılık Atilla ÖZBEK in Bayramlar için özel ürettiği MUDURNU ÇUBUK Helva bu bayramda evlerdeki yerini aldı.

Mudurnu Merkez mağaza ve Fabrika satış mağazasında satışa sunulan MUDURNU ÇUBUK Helva nın  kendine has bir özellik ve tadı ile belli bir müşterisi bulunuyor.

Dini Bayramlardan bir gün önce Arife günü üretilen MUDURNU ÇUBUK HELVA aynı gün içersinde alıcı ile buluşturuluyor ve Bayram süresince Evlerde ikram ediliyor.

MUDURNU ÇUBUK HELVASI nı almanız için daha önceden sipariş vermeniz veya o gün içinde almanız gerekiyor, çünkü bu ürün Bayramlara özel bir ürün olduğu için, Bayramlar haricinde üretilmiyor.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu nun Çubuk Şekeri” için 2 yanıt

  1. Bayramlarımıza özgü sunulan çubuk helvaya yıllardır hasretiz.Rahmetli babacığım Bayram namazı çıkışında alır evimizde çubuk helva bayramı yapılırdı.Çeşitli nedenlerle çok istememize rağmen alamadığımız bu özel ve güzel çubuk helvalarında diğer günlerde de çıkarılmasını istiyoruz.Zira Mudurnu Saray Helvasını doslarımız kanalıyla koliler halinde getirtiyoruz.Özel günlerde,ziyaretlerimizde hediye götürüyoruz…Sayın Atilla Özbek bu isteklerimizi gündemlerine alırlar.Hepinize hayırlı ve bereketli BAYRAMLAR dilerim…

  2. ÇUBUK HELVA MUDURNU DA BULUNUR ÖZEL BİR BAYRAM HELVASIDIR.HERSENE ALIRIM ÇOCUKLUĞUMUZUN HELVASI.BU SENEKİ ÇUBUK HELVA DAHA ELE ALIRKEN YUMUŞADI BİRBİRİNDEN AYRILMIYOR.BEN ÇOCUKLUĞUMUN ALDIĞIMIZDA BAYRAM HELVASINI ARIYORUM.NASIL ELİMİZE ALDIĞIMDA BİRBİRİNE YAPIŞMAYAN SERT VEAĞIZDA YUMUŞAYAN ORTA ÇARŞIDAKİ DÜKKANDAN ALDIĞIMIZ ATİLLA ABİNİN İMAL ETTİĞİ VE KONTROLUNDEN GEÇEN HELVA GİBİ ÇUBUK HELVA İSTİYORUM.ATİLLA ABİ SAĞ UZUN ÖMÜRLER VERSİN , LÜTFEN KALİTE KONTROL YAPTIRIN.SAYGILARIMLA.MUDURNU ÇOK GÜZEL.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir