MUDURNU KENT KONSEYİ SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR

 

MUDURNU KENT KONSEYİ SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR

Mahalli idareler seçimlerini takip eden 3 ay içerisinde yapılması zorunlu olan  KENT KONSEYİ SEÇİMLERİ için Mudurnu ilçesinde de start verildi.

 

Görevde olan  MUDURNU KENT KONSEYİ Başkanı Mehmet CANTÜRK ün yeniden   aday olacak mı?

Mudurnu ilçesinde  Ramazan Bayramı sonrasında yapılması Planlanan MUDURNU KENT KONSEYİ Başkanlığı için   kulisler yapılmaya başlandı.

Kulislerde  konuşulan isimler arasında  Ali Şeref ÖZDEMİR, Fatih TAŞÇI,Osman KARACA,Hayrettin ULU,Metin SOYGÜR,Sami ÖZDEMİR,Nevzat ANLITAN, Uğur TÜRESİN, Erdoğan YALÇIN, Tayip ÜNSAL,Ahmet BAŞ, Mehmet KARAKAŞOĞLU, Seçkin BEYHAN,Muzaffer BİLİCİ,Bülent AĞRI,Metin GÜÇ ve Hulusi DİKER  yer alıyor.

Kent konseyi genel kurulu ilk toplantısını yapmak üzere belediye başkanının çağrısı ile toplanacak.  Belediye başkanının başkanlığında toplanan genel kurul, toplantıyı idare etmek üzere üyeleri arasından en az üç kişiden oluşan divan kurulunu seçecek.

Ağustos ayı içerisinde yapılması beklenen MUDURNU KENT KONSEYİ seçimlerinin  bir hayli  çekişmeli geçeceği belirtiliyor.

 

www.mudurnuhaber.com

“MUDURNU KENT KONSEYİ SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR” için bir yanıt

  1. Mudurnumuzun kent konseyi başkanlığı için değişik isimlerin, isimlerinin geçtiği görülmektedir.Mudurnu kent konseyinin üyelerinin teklifleriyle Mudurnumuzda ilçemizle ilgili bilgi bankası olan sayın SAFFET ÖZTÜRK amcaya Kent Konseyi Başkanlığı Görevi verilmesi bir taltif değil değerli birikimlerinin hizmete aktarılması ve Kent konseyinin dahada başarılı olacağına inanmaktayım.Saygılarınla.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir