Mudurnu kapanıyor mu?

Mudurnu  kapanıyor mu?

Mudurnu ilçesinin markalaşmasındaki en büyük etkenlerin en başında yer alan  MUDURNU TAVUKÇULUK A.Ş 2001 yılındaki kriz sonrası iflas etmiş ve el değiştirmişti.

Dört yıl kapalı kalan tesisler 2005 yılında İlçem piliç adı ile çalıştırılmaya başlandı. Bu süreç ancak iki yıl devam etti ve ardından tesisler müzayede şirketi aracılığı ile satışa çıktı.

2007 yılında MUPİ adı ile el değiştiren firmada üretimini ancak  2010 yılına kadar devam  ettirebildi ve firmayı satışa çıkardı.

MUDURNU MARKASI GERİ DÖNMÜŞTÜ

2007 yılında Mudurnu Markasını satın alan  Pak Piliç , Mudurnu ilçesindeki tesisleri 2010 yılında  alarak markayı yeniden Mudurnu ilçesine getirerek üretime devam etti.

Zaman, zaman gündeme Mudurnu ‘nun yeniden el değiştireceği veya kapanacağı şeklinde çıkan haberlere firma sahibi  Zuhal DAŞTAN  Mudurnuyu bırakma gibi bir düşüncemiz yok şeklinde  açıklama yapmıştı.

 

25 MART 2016 İÇİN  TARİH VERİLDİ

Edinilen bilgiye göre  firma çalışanlarına 25 Mart 2016 tarihi itibari ile ihbar tazminatları için  imza aldığı, bu tarihten sonra üretime devam edip etmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmadı.

 

 ZOR DURUMDA KALACAĞIZ

Yeniden işsiz kalacaklarının sinyalini alan çalışanlar burası yeniden kapanırsa biz nerede çalışacağız, Mudurnu’da başka çalışacak ortam yok, inşaallah  bir çaresi bulunur ve şirketimiz çalışmaya devam ederde bizde evlerimize ekmek götürürüz dediler.

 

www.mudurnuhaber.com

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir