Mudurnu İpekyolu Festivaline HALK Rağbet göstermedi

Mudurnu İpekyolu Festivaline HALK Rağbet göstermedi

Mudurnu ilçesinde kutlanan Mudurnu İpekyolu Kültür ve Turizm Festivaline Mudurnu halkı rağbet göstermedi. Festival açılış konuşmalarını dış Ülkelerden gelen  gösteri, Halk oyunları  grupları ve Protokol  üyeleri izledi.

 CHP ve MHP İl Teşkilatları  Festivale Tam Kadro  katıldı.

CHP ve MHP İl Teşkilatları  Festivale Tam Kadro  katılırken AK Parti Festivale İlçe Teşkilatı düzeyinde katılması dikkat çekti.

 

 FESTİVALİN ZAMANI YANLIŞ

Mudurnu İpekyolu Kültür ve Turizm Festivali açılış konuşmalarında konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju ÖZCAN ,  Festivalin zamanı yanlış, bu Festival açılışı ya Sabah erken açılmalı, yada Akşam serin havada Açılış yapılmalı dedi.

 KOMŞU BELEDİYELERDEN KATILIM YOK

Bolu il ve İlçeleri Belediye Başkanlıklarından hiç bir belediye Başkanının  Festival açılışına katılmaması dikkatleri çekti.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu İpekyolu Festivaline HALK Rağbet göstermedi” için 2 yanıt

  1. Aydın bey, Mudurnu festival etkinlikleri ve Mudurnu resimleri koyarsanız memnun oluruz.
    Etkinlikleri ancak sizin siteniz sayenizde takip edebiliyoruz.
    Başarılı haberciliğinizin devamını dilerim, selamlar.

  2. Festival halkın katlımı olursa bayramdır, etkinliklere halkın katılımının zayıflığı düşünülmesi gereken önemli bir konudur, ilgililerce araştırılmalıdır. İnşaallah halkla resmi kurum ve kuruluşların sıcak beraberlikleri ve desteklemeleri ile sanki Cumhuriyet Bayramının akşam kutlamaları gibi olur. Belediye bizden değil diyerek iktidarın ilgisiz kalması biraz ilçe yönetiminin il yönetiminin konuya duyarsızlığı mı ki desem, iki milletvekilinden biriside mi gelemez ki? Tanju Beyin özel ilgi alakası var Mudurnuya sağolsunlar ama MHP’ den Sn. VURAL’ın ziyaretleri de İl ve İlçe teşkilatın başarısı tebrik ederim arkadaşlarımı. Aydın Bey, PAT arkadaşımın dediği gibi resimleri detaylı bekliyoruz. Herkese kolay gelsin sağlıklı huzurlu yarınla dilerim.

    Festival Fotoları: https://www.facebook.com/mudurnuhaber/media_set?set=a.622282304463622.1073741839.100000455730970&type=1

    https://www.facebook.com/mudurnuhaber/media_set?set=a.621518084540044.1073741838.100000455730970&type=1

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir