MUDURNU İÇİN EL ELE

MUDURNU İÇİN EL ELE

Değerli Mudurnu Dostları,

Yıllardır kendi yağı ile kavrulmak için yoğun çaba sarf eden Mudurnu Kültür Turizm Derneği ( MUKTUDER) sizlerin destek ve yardımlarınız ile güzel ve şirin ilçemizi Tüm Türkiye ve Dünya ya tanıtmak için elinden gelenin fazlasını yapmaya devam edecektir.

Zor şartlarda kısıtlı imkanlar ile Mudurnu İlçemizin adını Tüm Dünya ‘ya duyuran bir Dernek olan ( MUKTUDER ) artık ilçemize gelen tüm Turistlerin uğramadan geçemediği bir tanıtım merkezi olmuştur.

Değerli Dernek Başkanı Nejdet AKAY ağabeyimizin büyük katkıları ve yoğun mesaisi ile her gün açılan dernek kapısından girenler bu güne kadar Mudurnu ilçesine defalarca gelmemize rağmen Mudurnu ilçesinin hiç bu kadar Kültür zengini bir ilçe olduğunu bilmediklerini ifade ediyorlar.

Öğrenciler ve vatandaşlar derneğimizdeki MUDURNU yu gördüklerinde ve Nejdet AKAY dan Dernekteki resim ve materyaller hakkında bilgi aldıktan sonra biz daha önce niye gelmedik buraya diye yakınıyorlar.

PEKİ MUDURNU SEVERLERE NE İŞ DÜŞÜYOR

MUDURNU ismi dünya’da büyük bir Marka olmasına rağmen Mudurnu Merkez Nüfusu 5200 lerde Köylere ile birlikte ise 24 binlerde iken ilçe dışındaki Nüfus oranımız ise 100 binden fazla, peki yıllardır bu kadar Mudurnu ilçesini tanıtmak için çaba harcayan bu Derneğin sadece ve sadece 80 e yakın üyesinin olduğunu ve kurucu üyelerden bazılarının bile zaman, zaman bizi silin dediğini biliyormusunuz?

Mudurnu ilçemizin Yüzakı olan bu Derneğe tüm Mudurnulular mutlaka sahip çıkmalı, Mudurnu dışında yaşayanlar mutlaka sahip çıkmalı, Mudurnu severler mutlaka sahip çıkmalı…

25 NİSAN 2015 CUMARTESİ GÜNÜ DAYANIŞMA GECEMİZ VAR

25 Nisan 2015 Cumartesi akşamı Derneğimiz yararına bir Dayanışma gecesi tertiplendi. Bu gecenin yapılmasındaki amaç, dernek üzerinden para toplayıp sefa sürmek değil, amacımız Derneğimizin aylık kirasını, su parasını, elektrik ve diğer giderlerini karşılamak, ayrıca Mudurnu ilçemizi daha güzel tanıtabilme açısından dernek adına değişik faaliyetlerde bulunarak adımızı duyurmak istiyoruz. Dayanışma gecesi 25 Nisan 2015 Cumartesi saat 19.30 da Mudurnu Belediye Düğün salonunda yapılacak olup Bilet,Afiş çalışmalarımız devam ediyor.

Gecenin biletlerinin satışına 8-9 Nisan gibi başlayacağız, bilet fiyatları kişi başı 25 Tl olacak ve zengin bir yemek menüsü hazırlandı.

Biletleri Bizlerden temin edebilirsiniz, bilet almak isteyenler bizlere bilet almak istediklerini belirtmeleri halinde cep telefon numarası verip biz geri dönüş yaparak banka hesap numarası verebiliriz.

GECE İÇİN SPONSORLAR ARIYORUZ
Gecenin düzenlenmesi için gerek Mudurnu Esnafı ve iş adamlarından gerekse Türkiye nin çeşitli yerlerindeki Mudurnu dostlarından gece için Sponsorlar arıyoruz. Bizlere bu konuda destek olacaklar lütfen arasınlar.

Mudurnuluyuz, biz yardımlaşmayı seven insanlarız diye her platformda dile getirdiğimiz cümlelerimizi bu kezde Mudurnu’nun tanıtımına büyük katkı sağlayan MUKTUDER için yapmanızı rica ediyoruz.

Ayrıca dernek Faaliyetlerimizi Sanal ortamda duyurmak için www.muktuder.org isimli bir internet sitesi yapımına başladık, yakında tüm faaliyetlerimizi bu site üzerinden duyuracağız.

Bizleri yalnız bırakmayacağınız için TEŞEKKÜRLER

MUKTUDER GECE ORGANİZASYON EKİBİ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir