Mudurnu hizmetten memnun kaldı

Mudurnu hizmetten memnun kaldı

Mudurnu ilçesinde 24 Ağustos 2015 tarihinden bu yana hizmet veren Mudurnu SGM (Sosyal Güvenlik Merkezi)   vatandaşları en ufak bir iş için Bolu iline gitmekten kurtardı.

Mudurnu SGM İlçe Müdürü Adem ÜNAL  ilçede yaşayanlardan olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederek, vatandaşlarımıza hizmet ve problemlerini çözmek için buradayız dedi.

DOSYALARIN BÜYÜK BİR KISMI GELDİ

Ünal, hızlı bir şekilde hareket ederek dosyaların büyük bir kısmının Esnaf ve Çiftçi Bağkur dosyalarının Bolu dan getirilerek Mudurnu  ilçesinin arşivini oluşturduklarını belirtti.

 

İŞVEREN SERVİSİ  BULUNMUYOR

Ünal, Mudurnu ilçesinde şu an Bağkur ve SGK işlemlerinin  belirli bir kısmının yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların kendilerinden işveren servisi ile ilgili çeşitli taleplerde bulunduklarını belirterek, bu ve buna benzer konularda mükelleflerimize elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz dedi.

 

İLÇEYİ TANIYORUZ

 

Ünal, ilçeyi ve Esnafları zaman, zaman ziyaret ederek , tanışıyoruz  sorular varsa cevaplamaya gayret ediyor ve sohbet ediyoruz dedi.İlçede 5 aydan bu yana  görev yaptıklarını ifade ederek , Mükelleflerimizin  problem ve sorularına  çare bulabilmek için buradayız dedi.

Mudurnu SGM ilçe Merkez müdürlüğü telefon numarası : 0374 421 20 48

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu hizmetten memnun kaldı” için bir yanıt

  1. Sosyal Güvenlik Merkezinin İlçemizde Müdürlük olarak faaliyete geçmesinden ve halkımıza yerinde hizmet vermesinden dolayı kutluyorum. Merkezi yönetimlerin yetkilerini yerele yayarak hizmetlerin insanlarımıza daha çabuk, kolay ve verimli olunmasının yolu açılmış oluyor. İlçemize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum. Salih KALYONCU / ANKARA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir