MUDURNU EMLAK SİTESİ HİZMETE AÇILDI

MUDURNU EMLAK SİTESİ HİZMETE AÇILDI

Aylardır üzerinde durulan Projemiz  MART 2014 te  deneme yayınının ardından 2 Nisan 2014 tarihi itibari ile tamamen hizmete açıldı.

 MUDURNU EMLAK NEDİR ? NE İŞE YARAYACAK

Mudurnu Emlak web sitesi ilk başta ilçemizdeki Emlak,arsa,arazi, satış ve kiralama işlemlerinde alıcı,satıcı ve kiracıyı bir araya getirmeyi hedefliyor. İlçemizin  Öğrenci Nüfusu 500 e yaklaştığı şu günlerde Ev sahipleri Kiracı, Öğrenciler ise Kiraya ev   aramaktadır.

Mudurnu Emlak Web sitesi  Olarak  ilçemizdeki bu sosyal vazifeyi üstlendik.  Ayrıca ilçemiz Taşkesti Beldesinde  oluşan SAROT TERMAL VADİ Devre mülkleri , Mudurnu Kilözü Köyü BORVO Termal Devre Mülkleri ve Bölgemizdeki diğer Devre Tatil ve Devremülk Projeleri   hızla devam etmektedir. MUDURNU EMLAK WEB sitesi olarak Türkiye nin çeşitli yerlerinden  kişiler Mudurnu ilçesinden aldıkalrı Devremülklerini ister satabilecekler, isterse bu sistem ile kiralaya bileceklerdir.

 

SİSTEME ÜYELİK  VE İLAN REKLAM BIRAKMAK  TANITIM AMACI İLE 1 MAYIS 2014 TARİHİNE KADAR ÜCRETSİZDİR.

MUDURNU EMLAK WEB sitemize 1 Mayıs 2014 tarihine kadar üyelik ve Reklam vermek ücretsizdir. 1 Mayıs  2014 tarihinden itibaren ise sitemize Üyelik  ücretsiz olarak devam edecek olup, yayınlanan ilan,reklamlar ücrete tabi tutulacaktır.

www.mudurnuhaber.com

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir