Mudurnu Dijitalleşiyor

Mudurnu Dijitalleşiyor

Mudurnu  Belediyesi  ilçe merkezindeki hanelerdeki eski sayaçlar için Abonelere   bir yazı gönderdi

Gönderilen yazıda Evlerdeki   su sayaçlarının Dijital sayaçlar ile değiştirilmesi gerektiği ifade edildi.

SUYU PEŞİN SATACAK

Mudurnu Belediyesi  su paralarındaki tahsilat zorluğu nedeni ve çağa ayak uydurmak için ilçedeki Abonelerin su sayaçlarını dijital su sayaçları ile değiştirmek için ilk adımı attı.  Aboneler   200 tl ye aldıkları  dijital su sayaçları için ilk yüklemede 50 tl lik su yükleyerek kullanmaya başlayabiliyor.

BANYODA SU BİTERSE NE OLACAK ?

Yıllardır eski düzene alışan  vatandaşlar  Dijital su sayaçları için bazı sıkıntılar yaşayacaklarını ifade ederek, Banyoda iken su kesilirse  biz ne yaparız dediler. Yetkililer  dijital su sayaçlarında su bitmesi halinde yedek ten  bir miktar yaklaşık  bir ev için 1 haftalık yetecek miktarda suyun daha verildiği ve bu süre içerisinde  Abonelerin tekrar Belediye ye gelerek   kartlarına kredi yükleterek  su kullanımına devam edebilecekleri belirtildi.

                        CUMARTESİ – PAZAR  SU BİTERSE NE OLACAK

Abonelerin kartlarında Cumartesi -Pazar ve tatil günlerinde su bitmesi durumunda  Mudurnu Belediyesinin önüne kurulacak olan   Su Matik ten  geçici kredi yükleneceği ve mesai saatlerinde tekrar  kredi yüklemesi yapılmaya gelindiğinde eski bakiyeyi de tahsil edeceği belirtildi.

 

Mudurnu Belediyesi bu uygulama ile  Abonelerinden tahsil   edemediği borçlarıda  tahsil etmiş olacak ve bundan böyle   Mudurnu   ilçesinde de  su borcu olan abone kalmamış olacak.

 

www.mudurnuhaber.com

 

 

 

“Mudurnu Dijitalleşiyor” için 2 yanıt

  1. sorularına tek cevap : Bolu’da ki halk nasıl bunlardan şikayet etmeden yaşıyor! düşünmek lazım milletti galyana getirmeye gerek yok bence

  2. Gayet yerinde bir uygulama. şölemi olacak bölemi olacaklara çözümlerde bulunmuş.Hayırlı olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir