Mudurnu da Voleybol turnuvası


Mudurnu da Voleybol turnuvası

 

Bolu nun Mudurnu ilçesinde  ilçe Gençlik Spor  Müdürlüğü  tarafından  düzenlenen Turnuvaya ilgi büyük.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mudurnu Milli Eğitim Müdürü  Fuat GÜRLEYEN  yıllardır atıl durumda olan Mudurnu Kapalı Spor Salonu nu artık çeşitli faaliyetler ile çalıştıracaklarını ifade etti.

Gürleyen, Halk Kategorisinde lisanslı  sporcuların  burada çeşitli spor dallarında faaliyet göstereceğini , bu sayede de  atıl duran  Salonun işletileceğini belirtti.

Yaklaşık bir ay süre ile Voleybol  Turnuvasının düzenlendiğini ifade eden, Gürleyen,  Turnuva sonunda başarılı takımlara  ödül verileceğini  daha sonrada bu salonu Mudurnuluların istedikleri zaman  tüm sportif faaliyetlerde kullanabileceklerinin altını çizdi.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu da Voleybol turnuvası” için 2 yanıt

  1. futbol oynatsınlar yeter mudurnudan taşkestiye top oynamaya gidiyoruz yazık günah.

  2. ARAKADAŞIM SİZ GENÇLER BÖYLE TEPKİ VERMEDİKÇE DAHA ÇOK BEKLERİZ HALI SAHALARI.BUGÜN GÖRDÜM BELEDİYE ESKİ HALI SAHA TESİSLERİNİ DÜĞÜN SALONU VE YEMEK FABRİKASI YAPTIRMAK İÇİN İHALE İLE VERMİŞ.ESKİ SAHADAN HURDA DEMİRLERİ BİLE KALMAMIŞ.YAZIK ÇOK YAZIK.İNŞ. BU ZİHNİYET VE YÖNETİM GİDERDE.BU İŞLERE MEYİLLİ GENÇLERİN HALİNDEN ANLAYAN GENÇ BAŞKANLAR VE MECLİS ÜYELERİ GELİRLER.ÇOK MU ZOR ACABA BİR BLD.100 BİN TL BU İŞ İÇİN AYIRMASI.DİREKLERDEKİ ÇAM AĞAÇLARINA BİLE 20-30 BİN TL PARA HARCAMIŞLAR VE DE PATLADIKÇA HARCAMAYA DEVAM EDİYORLAR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir