Mudurnu da çok hatalı işler yapıldı, Engel olamadım

Mudurnu ilçemiz  Eski belediye Başkanlarından İbrahim BOYACI, yıllardır Mudurnu için  siyasi olarak çeşitli görevlerde bulunarak memleketine hizmetlerin getirildiğini ifade ederek, helali hoş olsun , çok kısa zaman çok imzalar attık dedi.

  GURSAĞIMDA KALDI

Eski belediye Başkanı İbrahim BOYACI, Mudurnu  için  dev projeler planladıklarını ifade ederek, ama bu işler hep gursağımda kaldı,  taviz vermediğim için, dürüst çalıştığımız için seçimi kaybettik dedi.

Boyacı, Mudurnu’da bazı yanlış yapılan işlere  görev yapan Belediye Başkanlarını uyardığını belirterek, ama ben bilirim havasından kurtulunmadığı için bazı işler yanlış yapıldı, sonucunda da şu anda Mudurnu’da Trafik sorunu başta olmak üzere bir sürü sorun var dedi.

  BELEDİYE  SARAYI YAPACAKTIM

İbrahim BOYACI Belediye Hizmet Binasının yanlış bir şekilde planlandığını ifade ederek, benim projem hazırdı, o zamanın şartlarında akıllara zarar, bölgede hiç olmayan bir hizmet binası inşa edecektim , projeleride hazırdı. Ama  yazık oldu , Projemizde Hizmet Sarayının altına otopark ve onun üstünede yaklaşık  60 adet İşyeri Dükkan ve Büro planlıyorduk dedi.

 

  SAROT YOK KEN BİZ MUDURNU BABAS IN PROJESİNİ YAPMIŞTIK

Eski belediye Başkanı İbrahim BOYACI,  Mudurnu  şimdiye çoktan Termal bir kent olacaktı,  Babas ta ek sondajı benim zamanımda kazdırdık, suyu biz çıkarttık, ama devamını getiremediler dedi.

Mudurnu Belediyesine ait olan Santral binasının olduğu bölgeye Hızırfakı mahallesine Fizik Tedavi ünitesi yaparak Sağlık turizminide canlandıracaktık, olmadı. Babas termal suyunu Mudurnu merkeze indirerek, Camilere  ve Hamam a verecektik.

MUDURNU YA TALİ YOL

Mudurnu nun bir türlü çözülemeyen sıkıntısı olan tali yol çalışması için projemiz hazırdı, bu proje sayesinde trafik sorunu diye bir şey olmayacaktı, ama engellendik diyen İbrahim BOYACI,  bu planladığım işler hep içimde uhde kaldı dedi.

  MUDURNU TARİHİ  KARAYOKUŞ YOLUNDA TURİZM

Mudurnu Nallıhan ilçesini birbirine bağlayan tarihi Karayokuş yolu güzergahında  Bungolow tipi evler yaparak, Mudurnu’ya  Doğa Turizmini kazandıracaktık.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu da çok hatalı işler yapıldı, Engel olamadım” için 2 yanıt

  1. Mudurnu’da çalıştığımsıralarda İbrahim amcam ile beraber çok görüşmelerimiz olurdu, ben sıkıştığımda O’ndan yardım isterdim siyasi oldukları için Bolu’da ve Ankara’da iş çıkarırlardı. Rahmetli ÖZAL’ı da sayelerinde tanıştım, görüştüm. Çok desteği oldu Mudurnu’ya. Dedikleri gibi müthiş projeleri vardı, Kamu yararına bir şey yapılırken eğer birilerine çıkarlarına zarar verilirse köstek vuruluyor maalesef. Almanya’ya gitti, otobüsler getirdi Mudurnu Belediyesi olarak Bolu hattında çalıştı ne yazıkki zaman geldi maalesef sistem yürümedi. Çok darbe gördü yani. Hiç unutamadığım bir olayıda Almanyadan gelirken eski bir bisikletide otobüsle getiriyor, bazı densizler de bunun lafını bile ediyor olumsuz olarak, Belediyenin parasıyla çocuklarına bisiklet bile getirmiş diye. Amcam kızıyor ve meydanda bağırıyor ” Ey ahali böyle deyenler varmış, deyeninde demeyeninde (kalbinden geçiripte deyemeyeninde anlamında tabi) ….. ! ” aynen uzun okuyor….

  2. ESKİSİYASİ BÜYÜKLERİMİZİN PARTİ FARKI GÖZETMEDEN MUDURNU İÇİN BİRLEŞEREK BİR ÇOK BÜYÜK HİZMETLER GETİRMİŞLERDİ.1980 DEN SONRA BU GELENEK BOZULDU FANATİK SİYASİ AKTÖRLER ARTİSLER MUDURNUMUZA ZARAR VERDİLER BİRGÜN BUNLARI TARİH SORGULAYACAKTIR.TARİHİ KÜLTÜREL DOKULARIMIZ YOK EDİLDİ VEFA BORÇLARINA GÖRMEZDEN GELİNDİ CUMHURİYET İLKOKULU,ASKERLİK ŞUBESİ,9 EŞEKLER TARİHİ EVİ, BÜYÜKCAMİ ŞADIRVANI VE YATIRLARI,ESKİ HAPİSANE OLARAK KULLANILAN KERVANSARAY, MEDRESELERİMİZ,TAVUKCULUK BAHÇESİNDEKİ ÇOK AMAÇLI BÜYÜK ÇOCUKLARIN OKUYACAĞI ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN GELEREK ESNAFA NUFUSA KATKISI OLACAK TÜRKİYENİN 2. BÜYÜK İÇİNDE 3 LİSE OLACAK OKUL YİBOYA KURBAN EDİLDİ,BABAS KAPLICALARI,YENİ HASTANEMİZ ABANT GÖLÜMÜZ,ŞAHSİ MENFAATLER UĞRUNA FEDA EDİLİYOR EDİLDİ. GENÇ NESLİMİZ İNŞALLAH AYNI SİYASİ FANATİZM HASTALIĞINA YAKALANMAYACAKLAR. HERŞEY MUDURNU İÇİN DİYE SİYASETE KARŞI SİYASET YAPMA ZAMANI GELDİ. EN YAKIN BELDEMİZ TAŞKESTİ VE3 İLİMİZ DÜZCE GİBİ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir