Mudurnu da 2 otomobilin lastiklerini patlattılar

Mudurnu da 2 otomobilin lastiklerini patlattılar

 

Bolu nun Mudurnu ilçesi Büyükcami Mahallesinde gece geç saatlerde Büyükcami arkasında park halinde duran 2 özel otonun tekerlekleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce  bıçaklanarak patlatıldı.

Özel araç sahiplerinden  Nadir AKINCI gece geç saatlerde bir ses duyduklarını  belirterek dışarıya çıktım , yoldan uzaklaşan bir kişi gördüm dedi. Sabah Bolu ya gitmek için araçlarının yanına geldiklerinde  tüm tekerleklerin bıçaklanarak patlatıldığını ve  arkasında bulunan başka bir özel aracında tekerleklerinin aynı şekilde  kesildiğini fark etti.  Her iki özel araç sahibi Mudurnu Emniyet Müdürlüğüne  şikayetlerini belirtti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

www.mudurnuhaber.com

“Mudurnu da 2 otomobilin lastiklerini patlattılar” için 7 yanıt

  1. bilinçsizce park yapmalarına bir isyan sanki…bizimde sokaklarımıza bilinçsizce otomobiller çekiliyor kadınlarımız bebek arabalarıyla dahi yoldan geçememektedirler..bunlara çözüm acilen oto parklar yapılmalı ama düzgün ce çekmektede yarar vardır sanırım…ama bu şekilde yapılması tüm ikazları yaptıktan sonra son haddine ulaştığından yapmışlardır..

    1. bilinçsizce aracı çektiği dediğin yer evinin önüdür. aracına zarar vereceklerine niye sıkıyorsa karşısına çıkmıyor dile getirmiyor bu durumu?

      1. Sıkıp sıkmamak meselesi değildir. Bu durum ”Bir MUSİBET Bin Nasihatten İyidir” meselesidir. İstediğin kadar ikaz et, kulak şapırdatıp yine aynısını yapacaktır. Belki de ikaz etti nerden biliyorsun? Benzer bir durumu ben yaşadım.Üst komşum arabasını bahçe kapısının tam önüne çekiyordu.Kapıdan çıkamıyorduk.1 ikaz……….. 2 ikaz…. 3 ikaz…….. Bir sabah lastiklerinin dördü birden patlayıverdi nedense… Şimdi sokağa bile sokmuyor arabasını. Böyle bir durum işte…. zaten anlayış sahibi bir adam olsa, hatta ”adam” olsa o şekilde park etmezdi…Saygılar Mustafa Bey…..

    2. araçların park yeri belediye alanı. kimsenin evi falanda yok yakınınsa. bilip bilmeden yorum yapma .

    3. ağzı olan konuşuyo malesef. yorum yapan fatih bey in ehliyeti varmı acabaa…

  2. çok sayın fatih bey. bilmediğiniz hususlarda yorum yazmayın.

    1. Ağzı olan değil aklı olan konuşuyor.Fatih Sultan’ın yaptığı yorumun elhiyetle ne alakası var. Adam bilinçsizce park edilen araçlardan bahsetmiş.Park yasağı olan yere ya da geçişi engelleyecek şekilde araç park etmenin sakıncalarını dile getirmek için sürücü ehliyetine gerek yok.İnsan olmak ve çevreye duyarlılık vasfına sahip olmak yeterli. Saygılar Fatih Sultan… Saygılar Çok sayın Serdar Bey…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir